Meteorzápor volt Michiganben! Hamarosan újabb meteorzápor közeleg?

2018. január 19., péntek
Mit titkol a kormányzat? Ez már valaminek a jele, vagy nincs ok aggodalomra?

Michigan felett végigsöpört valami, amiről azóta kiderült, hogy egy meteorzápor lehetett. Az eset január 16-án éjjel történt, és a helyieket nagyon megrázta.

Több helyen tömegpánik tört ki, mivel azt gondolták, hogy valamiféle rakétatámadás zajlik a terület ellen - feltehetően az észak-koreai feszültségek okán.

Az első beszámolók még arról beszéltek, hogy valóságos meteorzápor érte Michigant, de még mindig nem erősítették meg azt, hogy több meteoritról lenne szó.

Ami viszont biztos: egy meteor valóban becsapódott a felszínbe, méghozzá a Detroit közelében egy lakott területen. Személyi sérülés nem történt, de nagyobb pusztítást vitt véghez maga a becsapódás.

A Nemzeti Időjárási Szolgálat szerint a robbanást valóban nem villámlás, vagy más egyéb természetes jelenség okozta, hanem a megfigyelések szerint egy meteor. Ez pedig egy rendkívül nyomasztó információ.

Sokak szerint ugyanis az utóbbi években egyre több ilyen kósza meteor éri el a Földünk felszínét, lehetséges eséllyel játszva azzal, hogy pusztítást végez.Mintha egy aszteroida felhőn haladna keresztül a bolygó, és emiatt szaporodnának a légkörbe jutó, a felszínt elérő űrsziklák. Mások úgy vélik, hogy valamit már tudhat a kormányzat, és a világszerte becsapódó, felszín közelében nagy fényjelenséggel elégő aszteroidák egy sokkal nagyobb monstrumot jeleznek előre, mely becsapódhat bolygónkba.

Erre persze egyelőre semmi bizonyíték, de ha igazak a pletykák és belsős infók, akkor már a néhány évvel ezelőtti Cseljabinszki meteorzápor is összefüggésben van a mostani meteorbecsapódással...

Az űrállomáson is többször észleltek már sérüléseket az utóbbi időben, és volt, hogy az ablakon apró repedések, karcolások jelentek meg, melyek feltehetően mikroszkopikus, vagy nagyon kicsi meteorit darabok becsapódásából származtak.

A Föld mintha belépett volna valamilyen zónába a Naprendszerrel együtt, ahol sokkal több az űrtörmelék. Hisz mint tudjuk, a Naprendszer is kering a Tejút rendszer közepén elhelyezkedő centrum körül, ehhez azonban sok ezer, sok millió évre van szüksége.

Nyilvánvaló, ha valóban egy kataklizma előtt állunk, azt soha nem fogjuk megtudni, mivel az illetékes szervek nem akarnak tömegpánikot.

Az azonban beszédes, hogy az elmúlt években egyre több óvóhely épül a világ minden táján, és a gazdagok elkezdték kimenteni a pénzeiket a cégeikből...

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa tudomány összeesküvés bizarr kataklizma aszetroida


Megtekintések száma: 22730

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet