Mi a titka a vonzás törvényének? Megmutatjuk!

2016. május 26., csütörtök




Gondolatainknak sokkal nagyobb ereje van, mint hinnénk. Képesek vagyunk vele saját életünkre kihatna, sőt, meg is változtatni azt. Megmutatjuk hogyan csináld!

Talán már te is tapasztaltad, hogyha egy adott dologra koncentráltál, akkor az a dolog valahogyan belépett életedbe, vagy megvalósult. Általában a negatív eseményeket vonzzuk be, mert a negatív gondolatoknak sajnos nagyobb erejük van, mint a pozitívaknak.

A vonzás törvényének szoros kapcsolata van a gondolatok erejével. A fejünkben kigondolunk dolgokat, és a gondolatok ruházódnak fel teremtő energiával. Így tudunk hatni a körülöttünk lévő világra pusztán azzal, hogy érzünk és gondolkodunk.

Egyes tibeti szerzetesek olyan dolgokra képesek a gondolat erejével, amikre egy átlagember nem lenne képes.

Vannak, akik képesek a földtől elemelkedve levitálni, míg mások apró köveket és egyéb anyagokat manifesztálnak a semmiből tenyerükben

szerzetesek

Éppen ezért - mert a tudatnak és a gondolkodásnak ereje van - érdemes tudatosan gondolkodnunk. Ugyanis optimista életfelfogással segíthetünk saját életünk alakulásán.

Hassunk a szerelemre

A gondolat teremtő ereje akkor működik a legnagyobb hatásfokkal, ha valami konkrét vágyhoz van kötve. Ilyen például a vágyakozás, a siker, vagy a szerelem érzése is.

Ilyenkor érdemes első lépésként megfogalmaznunk magunkban, hogy miért akarjuk az adott dolgot, miért tenne az minket boldoggá. Ha nem így teszünk, akkor a vágyott dolgot bár be tudjuk vonzani, nem lesz tartós.

[caption id="attachment_9085" align="aligncenter" width="740"]erzelem-kovek Remény, hit, béke, szerelem. Mind olyan pozitív gondolat, mely előbbre viszi életünket.[/caption]

A második nagyon fontos dolog az, hogy higgyünk abban, hogy megérdemeljük, rászolgáltunk az adott dologra amire vágyunk. Az önmarcangoló, magával állandóan kritikus ember gondolatai erőtlenek, így náluk nem tud működni a gondolat teremtő ereje.

Ne legyünk irigyek

Nagyon fontos, hogy ne legyünk irigyek, mert az irigység alapvetően egy negatív gondolat. És mint ilyen, elnyomja a pozitív gondolataink nagy részét. Ha másokhoz hasonlítgatjuk magunkat, sohasem leszünk boldogak. Mert mi is az irigység valójában? Nem más, mint egy tehetetlen düh a saját életeddel, önmagaddal szemben. Felelősséghárítás, felmentés saját tehetetlenséged, lustaságod miatt.

Csak magunkra hassunk

Csakis magunkra hassunk, másokra úgysem tudunk. Hiába vágyunk arra, hogy a barátainkkal változzon a kapcsolatunk, vagy hogy a párunkkal való viszony legyen meghittebb, nem fog teljesülni, mert csak és kizárólag magunkra tudunk elsősorban hatni. A saját gondolatainknak mi vagyunk a gazdái, nekünk engedelmeskednek és csak ránk vannak hatással.

A türelem kifizetődik

Fontos az is, hogy ne akarjunk mindent azonnal. Egyrészt azért, mert akkor csalódás fog érni minket, másrészt azért, mert a türelem a legkifizetődőbb dolog a világon. A neves zongoraművészek évekig tanulnak, a mesterszobrászok szintén kemény évek munkája árán jutnak el oda, hogy egy darab kőből csodálatos műalkotásokat hozzanak létre.

tokeletes-egyensuly

Mi is egy nagy kőtömbök vagyunk, mely arra vár, hogy mi magunk munkáljuk meg, ehhez azonban idő és sok-sok türelem szükségeltetik.

Írjuk le, nap mint nap gondoljunk rá

Nem elég kimondani, írjuk is le minden nap, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk bevonzani életünkbe. Ha így teszünk, és nap mint nap gondolunk az adott dologra, akkor előbb-utóbb gondolataink segítségével megvalósul.

Nem egy esetben számoltak már be világszerte arról, hogy egyes rákbeteg páciensek attól gyógyultak meg, hogy minden nap arra gondoltak, hogy nem fognak meghalni, hanem lassan és biztosan felépülnek. Ezeknek a pácienseknek a felépülésére sem akkor nem találtak magyarázatot, sem azóta nem ismer olyan logikus észérvet a jelenségre, ami választ adna rá.

vonzas-torvenye-szeretet

Egy férfi Amerikában úgy nyerte meg álmai autóját, hogy minden nap a kezébe és zsebébe képzelte a slusszkulcsot. Azt állította, hogy ez az egyszerű gyakorlat nagyban hozzájárult ahhoz, hogy teljesüljön az álma.

És a te álmod, vágyad is teljesülni fog? Csak rajtad áll, és azon, hogy milyen erősek a gondolataid!

titok vinzástörvénye ezoterika spiritualitás


Megtekintések száma: 60339





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet