Mi az egészség ára? Avagy ezeket etetik velünk a feldolgozott élelmiszereket és gyógyszereket gyártó vállalatok! - VIDEÓ

2017. december 19., kedd
Kip Andersen filmrendező fellebbenti a fátylat a nagy élelmiszeripari és gyógyszer-összeesküvésről egy dokumentumfilm keretében!

Ez vagy, amit megeszel - tartja a régi mondás. De amikor az emberek nagy része rákos megbetegedésekkel küzd, és az élelmiszerek káros hatásai az egész társadalmunkra kihat, el kell gondolkodnunk azon, hogy mennyire az ellenségünk az étel.

Legalábbis a jelenlegi formájában... Arról van ugyanis szó, hogy napjaink feldolgozott élelmiszerei rengeteg különféle vegyianyagot, mérget tartalmaznak, melyek sejthalált, vagy mutációt idéznek elő.

Kip Andersen annak próbált utána járni, hogy pontosan mi is az egészség valódi ára.

Mindeközben megpróbálta felgöngyölíteni az élelmiszeripari és gyógyszer-összeesküvést is, mely a háttérben, a színfalak mögött folyik.

Vajon a vezető egészségügyi szervezetek miért támogatják továbbra is az iparágat annak ellenére, hogy számtalan orvosi tanulmány és kutatás mutatott rá, hogy káros hatással vannak az általuk gyártott élelmiszerek az egészségi állapotunkra.

Miért tömik az egészséges embereket, hacsak azért nem, hogy megbetegítsék őket?

Ez az ördögi kör oda-vissza haszonnal kecsegtet mindkét iparnak? vagy valójában még ennél is többről van szó?

Egy remek dokumentumfilmben mindennek utána járt. Érdemes végig nézni, és elgondolkodni a látottakon…

Vajon amit megeszünk, az mindig a mi javunkat szolgálja?

OSZD MEG másokkal is! 

egészség egészség megelőzés élelmiszeripar gyógyszeripar


Megtekintések száma: 18133

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet