Mi az igazság a Holdraszállással kapcsolatban? Kitalált átverés, vagy valóban járt ember egy idegen égitesten?

2018. július 6., péntek




A film az Apolló űrhajó holdraszállásával kapcsolatosan lebegtetett összeesküvés-elméletekkel foglalkozik. Tudományosan igazolja, hogy az emberiség "nagy ugrása" közben mi és hogyan történt, a végső igazságot keresve.

A Hodlraszállás kapcsán rengeteg nagyon érdkes elmélet látott már napvilágot.

Ezek egy része azt állítja, hogy talán nem is volt olyan, hogy Holdraszállás, vagy ha meg is történt, sokkal később, és nem, úgy, ahogyan ma a történelem megemlékezik róla.

A Holdról és a felszínről készült videókon és képeken ugyanis számtalan furcsaság feltűnik, melyek valóban alátámaszthatják azt, hogy nem mindent mondtak el a Holddal és az Apollo missziókkal kapcsolatban.

Egyes feltételezések szerint idegenekre bukkantak a felszínen, ezért nem adhatták le soha a ténylegesen a Holdon készült felvételeket, ezért hoztak létre egy hamisított videót, egy megkomponált Holdraszállásról.

Mások úgy vélik, hogy Amerika csak az űrversenyt akarta megnyerni, hogy pozíciót biztosítson magának, és az egész egy politikai indíttatású "manőver" volt, vagyis az évszázad csalása.

Az elmélet hívei szerint a zászló, mely a légüres, légkör nélküli égitesten lobog, a szikla, amire egy C betű van felfestve, a csillagok hiánya árulkodó jelek arra vonatkozóan, hogy valamit elhallgattak előlünk.

De vajon mit?

És mi a teljes igazság? Ennek jár utána a lenti film, érdemes megnézni!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség idegen idegenek összeesküvés holdra szállás


Megtekintések száma: 481556





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet