Mi is folyik valójában az 51-es körzet falain belül?

2017. március 7., kedd
Egy bennfentes szivárogtatott információkat arról, mi is zajlik a világ legtitkosabb létesítményén belül.

Andre Milne azt állítja, tudja, mi folyik az 51-es körzet berkein belül, és nagyobb megdöbbennénk, ha tudnánk, hogy mi is történik valójában.

Az ugyanis alapvetően nagyon más képet fest az 51-es körzetről, mint bárki gondolta volna, és ahogyan az a közvéleményben végül megragadt a szupertitkos katonai bázissal kapcsolatban.

De miről is van szó, és ki ez a férfi?

Andre Milne rengeteg nagyfokú biztonsági szakember, és az egyik legtehetségesebb a biztonsági iparban, és otthonosan mozog a biztonsági technológiák terén, valamint ő az alapítója és egyben igazgatója a Unicorn Aerospace nevű cégnek.

Tehát nem kis formátumú személyről beszélünk, aki azt állítja, tudja, mi folyik valójában az 51-es körzetben.

A mai közvélemény egy idegenekkel kapcsolatos kísérleteket végző titkos katonai bázisként tekint az 51-es körzetre.

Erre rátesz egy lapáttal az a tény, hogy a komplexum szigorúan őrzött, és már a több kilométeres körzetében mindenkit visszafordítanak, vagy ha kell, lelőhetnek, aki közel merészkedik.

Ráadásul az elmúlt évtizedekben megannyi különös repülő szerkezetet, és fényjelenséget észleltek a bázis feletti égbolton. 2013-ban a kormány végül elismerte a létezését, és ezt sokan annak könyvelték el, hogy a kormány egyben azt is elismerte, hogy valóban folynak ott idegenekkel kapcsolatos különféle kísérletek.

Az elmúlt években az egyes közvélemény kutatások is azt bizonyították, hogy az emberek túlnyomó többsége, egész pontosan 66%-a gondolja úgy, hogy valami idegenekkel kapcsolatos tevékenység zajlik az 51-es körzet falain belül.

Andre Milne szerint azonban teljesen más a helyzet, bár részben köze van a titkos katonai technológiákhoz, de valójában egyetlen szóval lehetne leírni a helyzetet: az oroszok.

A szakember szerint az egész 51.es körzet azért épült, hogy különféle úton-módon szerezett orosz technológiára épülő vadász és kémrepülőgépeket tanulmányozzák, elemezzék, műszakilag darabokra cincálják.

Így biztosítva azt, hogy Amerika mindig egy lépéssel az oroszok előtt járjon. A hatalmas földalatti hangárakban valójában minden az oroszokról, és az ő technológiájuk megfejtéséről szól.

Tele van orosz gépekkel a létesítmény több hangárja is. Míg a közvélemény úgy tudja, hogy idegeneket tárolnak ebben a szupertitkos létesítményben, addig nincs is gond, sőt. Ez kifejezetten jó fedő sztori, ami miatt senki sem gyanít semmit.

Ha ugyanis kiderülne, hogy miben sántikál Amerika, ráadásul több évtizede, akkor az talán egy újabb hidegháborús időszakhoz vezethetne a két nagyhatalom között.

Persze valószínűleg az oroszokat sem kell félteni, talán nekik is vannak hasonló bázisaik, ahol éppen fordítva zajlanak a dolgok. Sokak szerint ez egy nyílt titok, vagy pedig mindkét fél azt gondolja a másikról, hogy tisztességes játszmát játszik, pedig valójában nem.

Az 51-es körzet felel azért, hogy megelőzzön egy esetleges háborút, paradox módon azzal, hogy titokban orosz gépeket szed szét, és tanulmányozza azok műszaki felépítését, vagy éppen tovább gondolja.

Az ellenséget mindig ismerni kell, és rájönni arra, mik a hibái. Az 51-es körzetben rengeteg olyan kísérleti repülőgép van, melyet ott raktak össze, annak alapján, amit az oroszok gépeiben jónak találtak, hozzátéve saját technológiai megoldásaikat.

Persze ez önmagában nem jelenti azt, hogy az 51-es körzet soha nem is foglalkozott idegenekkel. Egyes források szerint ugyanis az 1947-ben lezuhant korong alakú tárgyat valóban odaszállították.

Alapos tanulmányozásnak vetették alá, szétszedték, és csak évtizedek alatt értették meg a működési elvét.

Biztosak akartak lenni benne, hogy az oroszok nem tettek szert hasonló technikára, ezért aztán azok tanulmányozásába kezdtek, ötvözve azt az idegen technológiával.

Hogy pontosan kiderül-e valaha is az igazság az 51-es körzetről, az kérdéses. Ahhoz a sajtót be kellene engedni a komplexum belsejébe, ami aligha fog bekövetkezni mostanában.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények 51-es körzet


Megtekintések száma: 28984

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet