Mi lehet valójában ez az igazán brutális látványt nyújtó partra vetett tetem?

2017. június 9., péntek




Azok a bizonyos lények tényleg léteznek? Vagy ügyes átverés? 

A megdöbbentő képek láttán minden bizonnyal sokan felkapták a fejüket. A képek még korábban terjedtek el az interneten, de mind a mai napig megvan a maguk bizarr története.

Eredetileg 2014-ben találtak rá a partok közelében, a tengerpart homokjára kisodródva.

A tetemen azonnal feltűnt a szemtanúknak, hogy ez egy emberi tetem, mégis, rendkívül bizarr módon a tetem lábai uszonyokban végződtek.

Ekkor a megtalálók már sejteni kezdték, hogy mit is találtak. Egy olyan élőlényt, melyre soha a történelemben nem találtak bizonyítékokat.

A képek tanulsága szerit ugyanis egy sellő maradványai láthatóak a képen. De vajon tényleg, Nem pusztán egy ügyes átverésről van szó? Mi lett végül a tetemmel?

Olvass tovább, mert az összeesküvés elmélet itt tovább bonyolódik!

A képekkel kapcsolatban már az elején rengeteg információ látott napvilágot. Ezek alapján a holttestet eredetileg Pakisztán partjainál, valahol Karchi közelében találták.

A lény feje emberi arccal rendelkezett, hosszú haja, és karjai voltak, a lábai viszont uszonyban végződtek. Sokakban felmerült, hogy egy jól sikerült bábu lehet, azonban akik hittek a holttest valódiságában, azt mondták, hogy annyira kidolgozott minden részlete, hogyha valóban nem igazi, az a világ legjobb alkotása lehetne.

A megdöbbentő hírek és a fényképek ellenére aztán elsikkadt az ügy.

Mintha szándékos hallgatásra ítéltek volna mindenkit, aki kapcsolatba lépett valaha a testtel.

A összeesküvés elmélet hívők szerint az történt, hogy a pakisztáni kormány megpróbálta a szőnyeg alá söpörni az ügyet, és eltüntetni a sellő nyomait, és azokat, akik látták, vagy kapcsolatba léptek a tetemmel.

Később azonban egymásnak ellentmondó bizonyítékok láttak napvilágot a testtel kapcsolatban. Más helyeken már a megtalálás helyszíne és időpontja sem egyezett.

Így már végképp nem lehetett tudni, hogy mi igaz, és mi nem.

Felbukkant ugyanis egy másik történet, mely szerit egy hurrikánt követően került elő Mexikó partjainál ez a test. A történet, és az egész ügy kezdett egyre zavarosabbá válni, mire végül kiderült az igazság.

Eredetileg a test egy műalkotás volt. Egy nagyon is, sőt, túlságosan is jól sikerült műalkotás, melyet egy bizonyos Joel Harlow művész készített el, aki hasonlóan élethű bábokat gyárt megrendelésre.

Az is kiderült, hogy egy népszerű filmhez, a Karib tenger kalózai negyedik filmjéhez készültek, melyben szirének, sellők is helyet kaptak.

Így oldódott meg a rejtély, sokak nagy szomorúságára, akik hinni szerettek volna a sellők létezésében.

Egyes makacsabb összeesküvők szerint azonban az egész szándékos félrevezetés, és valójában a művész a valódi holttestről készítette el a filmben látható bábokat és mintát.

Az eset ellenére világszerte többször is előfordul, hogy sellőkre hasonlító lényeket látnak a vizekben, óceánokban. tehát a lehetőség még mindig nincs kizárva, hogy talán létezhetnek is. Te hiszel a sellők létezésében?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál hihetetlen bizarr kriptid kriptozoológia durva sellők


Megtekintések száma: 107610





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet