Mi rejteget az űr ezen szegletén a NASA? Találós kérdés...

2023. január 27., péntek
Kitakart területek egy kozmikus felvételen...

Létezik egy olyan hely az űrben, melyről senki sem akar tudomást szerezni. Senki sem, mert sem a Google űrfelvételein, sem pedig a NASA felvételein nem látható az az adott szegmens, amit nemes egyszerűséggel kitakartak feketével.

Eredetileg egy kutatócsoport talált rá a különös helyre az űrben, miután több ezer meglehetősen éles és jó minőségű űrfelvételt nyálaztak át.

Egy adott részen azonban hirtelen megakadt a szemük, és belekezdték jobban megvizsgálni.

Ezen a területen ugyanis az egyik, NASA által a Szűz-csillagképről készített felvételen valami furcsa anomália látszik. Ez az egyébként infravörös tartományban készített felvétel két világító pontot ábrázol, melyek körül egy hatalmas ovális gyűrű látható.

Nem ismert egyetlen hasonló égitest sem, sem semmilyen együttállás, mely így nézhetne ki.

Ezért azonnal meg is szerették volna nézni a Google Sky rendszerében, és más, csillagokról és a kozmoszról készült virtuális térképeken a helyet.

Azonban itt kezd még rejtélyesebbé válni a dolog. Ugyanis a koordinátákat bepötyögve meglepve látták, hogy szinte minden térképen ki van kockázva, el van tüntetve ez a régió.

Mintha valamit szándékosan akartak volna kitörölni vagy eltüntetni.

Nem ez az első ilyen turpisság, vagyis furcsaság a NASA-nál. Korábban is több űrfelvételről próbáltak leretusálni dolgokat, amikről úgy gondolták, nem odavaló.

Ezért többször megkapták azt a vádat, hogy földönkívüliekre utaló jeleket, objektumokat montíroznak le, ezek ellen pedig azzal védekeztek, hogy ezek csak képhibák.

De ha tényleg az lenne, akkor infravörös tartományban miért volt látható az adott területen két nagy fényforrás, egy gyűrűs körívvel?

itt jön a dolog még érdekesebb része. Korábban megfigyelték, mintegy általános jelenségként, hogy egyes ufó felvételek kifejezetten ilyen felvételekként kerültek elő. vagyis egyes földönkívüli objektumok szabad szemmel, és egyszerű kamerával nem láthatóak, de infravörös tartományban igen.

Idegen eredetű lenne a Szűz—csillagképben látható anomália?

Ez talán magyarázatot adhatna arra, hogy miért tűnt el csak úgy egyszerűen minden digitális csillagtérképről.

Ha infravörös tartományban nézzük meg ugyanezt a területet, ugyanígy nem látunk rajta semmit. Itt azonban már egy pici része látszik az anomáliának. belenagyítva azonban láthatjuk, hogy egy fekete négyzettel van lefedve.

Sok ufószakértő mondta már el, hogy ezek a fekete négyzetek feltehetően olyan kitakarások, melyek arra hivatottak, hogy lefedjék az oda nem való dolgokat, objektumokat.

Épp úgy, mint mikor egy titkos aktán láthatunk feketével kicsíkozott szövegeket.

A NASA módszeresen alkalmazza, és a világűrről készült egyes felvételeken további ilyen fekete részek láthatóak.

Nagy kérdés: mit rejtegethetnek? Mi az, amit ennyire nem akarnak, hogy meglássanak az emberek?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés földönkívüli civilizáció


Megtekintések száma: 178469

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet