Michael Jackson lányának bizonyítéka van rá, hogy apját az illuminátusok ölették meg?

2017. június 10., szombat




„Olyan emberek akarnak eltenni láb alól, akik a kormánynál is erősebbek!” – Mondta a pop királya. Paris Jackson megdöbbentő dolgokat állított.

Köztudott, hogy Michael Jackson kicsoda volt. A pop király, a világ egyik legnagyobb előadója a történelemben. Azonban tragikus halála mindenkit megrázott. És nem csak azért, mert hirtelen jött, hanem mert a mai napig nincs számos dolog tisztázva.

Ugyanis sokak szerint nem lett volna szabad meghalnia, és eleve nem lett volna szabad különféle óvatlanságokat elkövetnie az orvosának az újraélesztésénél.

Kezdve azzal, hogy nem kemény talajon végezte a szívmasszázst, hanem az ágyon, ezzel gyakorlatilag halálra ítélve őt. Már akkor felmerült az, hogy az orvos tehetetlensége, ügyetlensége talán szándékos volt.

Később pedig az hír kezdte járni a netet, miszerint Michael Jacksont valójában az illuminátusok ölhették meg.

Most éppen ezt állítja Paris Jackson is. és elmondása szerint bizonyítéka is van rá, hogy ez így volt.

Már korábban, Michael Jackson életében is sokakban felmerült az, hogy a pop előadónak különös kapcsolatai lehetnek titkos árnyék társaságokkal, így többek között az illuminátusokkal.

Egyesek szerint a zaklatásai ügyei is valódiak voltak, és illuminátus szertartások keretében molesztált fiatal fiúkat.

Mások szerint ő maga is tag volt, méghozzá felső körökben. ez sok furcsaságot megmagyarázna, mint a rendkívül érdekes viselkedését, és nagyon összetett személyiségét.

Az albumborítók, és a legtöbb szám dallama és a szövege, no meg az értelmezése és a szimbolikája mind egyfajta illuminátus agymosásként szolgált a jövő generációinak.

A popszakmát, és a média szinte teljes felületét eluralták a kétezres évekre az illuminátusok, akik egyébként sokminden másra is rátették akkoriban a kezüket, de rájöttek, hogy legjobban a médián keresztül lehet manipulálni az embereket.

Paris KJakcson azt állította, hogy apja ki akart lépni az illuminátusok közül. Azonban az illuminátusokat nem lehet csak úgy elhagyni.

Egyetlen embernek sem sikerült, vagy ha igen, azok soha többé nem jelentkeztek, mert el kellett bújniuk a világ elől, mivel egyenként levadászták őket.

Michael Jackson ki akart lépni, miután a mélyére látott a dolgoknak, és egy ízben - ezt állítja lánya - azt mondta neki, hogy olyan emberek akarják őt eltenni láb alól, akik még a kormánynál is erősebbek, és nagyobb hatalommal bírnak.

Sokak szerint lehet ebben az egészben valami, mert csak az elmúlt 20 évben több olyan médiaipari haláleset is történt, melyeknek nem lehetett teljes mértékben felderíteni a körülményeit.

A bizarr összeesküvés elmélet így egyes vélemények alapján, ha csak részben is, de igaz lehet.

Talán a rendre elrejtett illuminátusokra utaló szimbólumok, egyes dalok szövegezése, mind-mind a rejtett agymosásra szolgált.

Michael Jacksonnak talán tényleg elege lett, és mindent borítani akart, amit viszont a hatalmasságok nem hagyhattak, és még idő előtt elhallgattatták? Ezt már lehet, hogy soha nem tudjuk meg.

Addig is marad egy elmélet, egy bizarr eszmefuttatás és egy szubjektív állítás egy hozzátartozótól arról, hogy mi történhetett...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr illuminátusok háttérhatalom titkos társaságok


Megtekintések száma: 154001





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet