Michael Jackson orvosa megdöbbentő dolgot állít: ez állt volna Jaco tökéletes hangja mögött?

2018. július 12., csütörtök




Olyan dolgot nyilatkozott, ami egyfajta végső titok, melyet eddig senki sem tudott!

Meglepő és botrányos kijelentéssel állt elő Conrad Murray egykori orvosa, akit le is csuktak a popsztár halálának furcsa körülményei miatt - túladagolták neki a propofol érzéstelenítőt.

A doki négy évet töltött rács mögött gondatlan emberölés miatt, bár azóta is ártatlannak vallja magát. 

A theblast.com adott ki egy videót, amiben Conrad elmondta, hogy a múlt hónapban elhunyt Jackson papa kémiailag kasztrálta a fiát, hogy megőrizze a fia különleges, magas hangját.

A doktor reméli, hogy a férfi a pokolban elnyeri méltó büntetését, amiért megnyomorította a családját.

Conrad Murray szerint minden rossz forrása a néhai Joe Jackson volt, aki bántalmazta a gyermekeit, és hormon injekciókat adagolt Michaelnek, hogy annak hangja ne mélyüljön. 

Ez a hajmeresztőnek tűnő vád azonban sok mindent megmagyarázna, például MJ fura "örök gyerek" mivoltát, és kötődését a gyermekekhez. Vagy azt, hogy miért csak mesterséges úton lehettek gyermekei.

A 2009-ben elhunyt legenda családja nem kommentálta a dolgokat, bár Jacko fia, Prince kiírta közösségi oldalára, hogy mindenki elmehet a fenébe, aki a nagyapját rágalmazza. 

És, hogy bárki dobálhatja a sz@rt, de ez az ember felnevelte a sok gyermekét, és karriert, biztos megélhetést adott nekik.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen michael jackson


Megtekintések száma: 36097





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet