Michael Moore bizarr kijelentést tett: „Alig várom, hogy a fehérek kihaljanak” – Eljöhet a fehér faj alkonya?

2017. augusztus 31., csütörtök
Elmondta, hogy a népszámlálási hivatal demográfiai előrevetítése szerint az USA-ban 2050-re a fehérek kisebbségek lesznek.

Úgy néz ki, hogy tényleg a fehér emberek és a fehér civilizáció népirtása zajlik jelenleg nem csak szerte Európában, de a világ más kontinensein is.

Arról van szó, hogy a liberális világ, és a liberális média erősödő hangnemének köszönhetően a fehér emberek jogai olyan nagymértékben csorbultak a feketék és színesbőrűek javára, hogy azt már az egész világon észrevették, és kezdik egyre kevésbé tolerálni ezt a kettős mércét.

A gond csak az, hogy ehhez már túl késő lesz lassan. Európán belül 2050-re kisebbségben lehetnek a fehérek, akárcsak Amerikában.

Mintha csak egy egységes, a háttérben folyó népességcsere zajlana a világ minden szegletében: a fehér faj módszeres kiirtása.

A fehér nyugati civilizáció több százezer éven keresztül uralta a bolygót, és most úgy tűnik, végleg leáldozóban van a csillaga.

Sorra dőlnek meg a nyugati eszmék, és kerülnek előtérbe am messziről jött fekete idegenek által terjesztett ideológiák.

Az emberek radikalizálódása csak egy jel a sok közül, mely a fejlett nyugat hanyatlását mutatja, és azt, hogy a civilizált világrend szövetei elkezdtek szétrohadni.

Nemrég még Micahel Moore, neves dokumentumfilmes és tévés mondott egy igen megbotránkoztató dolgot, amivel rá szeretett volna világítani a problémára. „alig várom azt a napot, amikor a fehérek kihalnak és kisebbségek lesznek Amerikában, mert akkor a Demokrata Párt teljes mértékben irányítása alá veheti az országot”.

A helyzet az, hogy sajnos ebben nagyon igaza van. Sokan felhívják rá a figyelmet, hogy a liberális - túlzottan liberális - gondolkodás és az általuk terjesztett ideológiák tehetők felelőssé, hogy a fehér faj lassan de biztosan ki lesz szorítva az eredeti "élőhelyéről".

A népességcsere végbemenetelét követően pedig Európából Eurábia lesz, Amerikában pedig egy Dominikai köztársaság szerű képződmény alakulhat ki egyesek szerint.

Nick Griffin szerint is a "fehér faj kiirtása a cél".

"Ki kell mondanunk, hogy fehér, keresztény gyermekeket akarunk országainkba, és nem afrikaiakat, muszlimokat vagy cigányokat" − mondta beszédében Nick Griffin, a Brit Nemzeti Párt volt elnöke a Hazatérés temploma alatti színházteremben annak idején 2016-ban.

Sokan kérdezik azt, hogy ez már a fehér faj alkonya?

Nos, ha nem teszünk ellene semmit, akkor sajnos igen, néhány évtizeden belül valóban minden számítás szerint kisebbségben lehetünk, vagy legalábbis egy demográfiai fordulóponthoz fogunk érkezni.

Az olyan népek, amelyek megengedik, hogy más fajok köztük éljenek, ki fognak pusztulni, mert ez a keveredés elkerülhetetlen következménye, mert megsemmisíti a befogadó faj jellegét és létezését. Az erőltetett beilleszkedés szándékos és rosszindulatú népirtás, különösen a fehér faj számára, amely a világon apró kisebbséget tesz ki.

Nem konstruktív más fajokat vagy akár keverékfajokat gyűlölni. De szét kell válni tőlük a saját faj túlélésének érdekében. Viszont szívből és energikusan kell gyűlölnünk a fajárulókat saját sorainkban. Gyűlölni kell mindazokat az embereket és cselekedeteket, akik/amelyek népeket, kultúrákat pusztítanak vagy a területek faji különállását rombolják.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekeség politika kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 60886

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet