Michio Kaku megdöbbentő figyelmeztetést tett közzé a világ számára!

2024. január 17., szerda




Az emberiség a létezésével játszik.

Michio Kaku rég hallatott magáról, most azonban olyan véleményt tett közzé, ami az egész világot megdöbbentette.

A véleményével ugyanis osztozik egy másik nagy tudású fizikussal, Stephen Hawkinggal.

Michio Kaku egy olyan elméleti fizikus, aki számtalan használható elmélettel állt már elő, hatalmasok az ismeretei a tudományos világban, és számtalan egyetemen szokott előadást tartani.

Most azt mondta, hogy szerinte az idegenekkel való kapcsolatfelvételt meg kell próbálnia az emberiségnek minden erejével elkerülni.

Szerinte ugyanis nem lenne szabad hallatnunk a hangunkat, még kevésbé kellene felvennünk csak úgy minden civilizációval a kapcsolatot a jövőben.

Abban ő is biztos, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, mint ahogyan abban is egészen bizonyos, hogy előbb vagy utóbb rá fogunk találni az idegen fajokra.

A nagy kérdés, hogy ezek a fajok milyen technológiai szinten lesznek hozzánk képest, és milyen szándékkal viszonyulnak majd hozzánk.

Feltehetően sokkal fejlettebbek mint mi, és ezért hiba lenne azt gondolnunk, hogy az életünkön és a bolygónkon, erőforrásainkon kívül bármit is tudnánk nekik nyújtani. 

Ez pedig azonnal célkeresztbe tesz minket a kozmoszban bárki számára.

Michio Kaku simeri Stephen hawking álláspontját. Szerinte azonban a pesszimista felvetésnél is rosszabb dolog történhet.

Mégpedig az, hogy az idegeneket egyszerűen nem fogjuk érdekelni.

Ezt pedig úgy kell értelmezni, hogy közönyösen átlépnek felettünk, vagy elveszik a bolygónkat, mint ahogy mi vesszük el az erdőket a bogaraktól, állatoktól.

Éppen ezért egyre többen vélik úgy, hogy nem lenne szerencsés az idegenekkel találkozni, és ne várjuk annyira azt a napot, amikor ez bekövetkezik.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek univerzum


Megtekintések száma: 151989





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet