Michio Kaku szerint a magyarok Amerika titkos fegyvere

2023. május 30., kedd




Michio Kaku amerikai fizikus, a New York-i City College elméleti fizika professzora beszélt arról, hogy valójában mi is Amerika legnagyobb titkos fegyvere a világgal szemben.

Michio Kaku egy zseniális elme. Nem csak napjaink egyik legtehetségesebb elméleti fizikusa, de a húrelmélet megalkotója is egyben, valamint rengeteg fizikával kapcsolatos egyéb elmélet és könyv szerzője.

Gyakran szólal meg különféle fizikai jelenségekkel kapcsolatban, de volt, hogy Istennel kapcsolatban tett néhány igen meglepő és meggyőző kijelentést.

Valamikor 2011-ben készítettek vele egy műsort, melyben arról beszélgettek, hogy Amerikának mi a jó, és mi is a tudás területén a legnagyobb fegyvere Amerikának a világgal szemben.

Michio Kaku igen megdöbbentő, de nagyon igaz kijelentést tett. Elmondta ugyanis, hogy valójában Amerika titkos fegyvere pontosan mi is.

Szerinte Amerika hatalmas nemzet, rengeteg elért eredménnyel és nagy történelmi múlttal. Azonban Amerika oktatási rendszere mindig nagyon gyenge volt, és egyre butább generációt termelt ki, és termel ki magából évről-évre.

Szerinte az egytelen titkos szuperfegyverük más nemzetekkel szemben a H-1B. Ez az egytelen tényező, ami miatt az USA oktatási rendszere nem omlott még össze, és aminek Amerika is köszönheti mérhetetlen technológiai és tudásban mérhető előnyét a világgal szemben.

A híres Szilícium-völgy sohasem jöhetett volna létre enélkül, és nem lenne ma fenn.

A H-1B ugyanis a zsenik vízuma. És most megdöbbentő adat következik: Az Egyesült Államok ÖSSZES PhD hallgatójának fele az USÁ-n kívül született.

Egyes rendszerekben az államokon belül ez az arány pedig 100%. Így lehet az, hogy Amerika még mindig az élen jár a különféle szakmai és fizikai, és egyéb tudományos kutatásokban. tehát a külföldi tudás, az országba vándorolt géniuszok tartják életben Amerika oktatási rendszerét, és biztosítják azt, hogy az élen járjon mindig.

Gyakorlatilag mágnesként magába szippantja a legnagyobb elmélet a világon. Michio Kaku a műsorban ennek a vízumnak a megszüntetése ellen kampányolt, mivel biztos abban, hogyha ezt megszüntetik, akkor Amerika "szürkeállománya" hazamegy.

Otthon, a saját országaikban fogják ezek a tehetségek kamatoztatni a tudásukat, Amerikát pedig hatalmas tudományos veszteség éri a jövőben, amit nem azonnal lehet majd érzékelni, hanem néhány év, vagy évtized múlva.

A Wall Street Journal sokkoló adatait is felhozta, miszerint ezeket a munkákat, melyek betöltetlenek maradnának, ha ezek a zsenik hazamennének, egyszerűen nem lehetne betölteni, mert nincs megfelelő számú, kellően képzett amerikai ezekre a munkákra.

Szerinte ezek a külföldi zsenik nem elveszik az amerikaiak munkáját, hanem éppen hogy megteremtik, ugyanis komplett iparágakat voltak képesek létrehozni a közelmúltban.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség michio kaku


Megtekintések száma: 122818





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet