Míg az EU haldoklik, Oroszország szárnyal! Bekebelezheti-e a nagy medve Európát?

2018. január 29., hétfő
Az orosz gazdaság Putyin óta: Az életminőség megháromszorozódott, a külföldi adósság 75%-kal csökkent! Oroszország a legnagyobb aranyfelvásárló a világon!

Az Európai Unió úgy tűnik, hogy az elmúlt években hibát hibára halmozott, nem csak menekültügy tekintetében, hanem számos gazdasági lépéssel kapcsolatban.

Az EU polgárai ma nem szeretnének az EU részei lenni, legalábbis egyre nagyobb az elégedetlenség ilyen tekintetben.

Míg a migráció lassan teljesen betemeti az egész kultúránkat, és kipusztulnak keresztény gyökereink, addig vannak helyek, ahol sokkal jobban kezelik a helyzetet.

Lehet az oroszokat és Putyint kritizálni sokmindenért, így a demokráciához való "sajátos" hozzáállása miatt is, az azonban tény, hogy képes megvédeni a saját hazáját, és nem kért a bevándorlásból már e kezdetektől fogva.

2000-ben lett elnök, azóta pedig visszahozta országát a csőd széléről...

Akkor az Oroszországban az egy főre jutó GDP 9.889 dollár volt. Ez a szám 2017-re majdnem megduplázódott, és most már elérte a 27 900 dollárt.Az átlagos nominális havi bér közel 11-szeresére nőtt a 61-ről és 652 dollárra.

Oroszország a világ hatodik legnagyobb gazdasága jelenleg. Az inflációs ráta a korábbi 36,5%-ról, mára 2,5%-ra csökkent. Míg 2000-ben Oroszországnak 12 milliárd dollár tartaléka volt, mára ez az érték 18 év alatt 356 milliárd dollárra növekedett!

Az orosz aranytartalékok 2000 óta több mint 500 százalékkal nőttek.

Az orosz hadiipar is jelentős fejlődésen ment keresztül, sokak szerint nem véletlenül kezdte el a nagy felfegyverkezést is, és valójában az egyre növekvő medve valamiféle rejtett hadműveletet akar az egyre gyengülő Európán végrehajtani.

Ha így lesz, akkor esélytelen lesz legyőznünk az orosz medvét, mivel a NATO jelentése szerint sem tudná megverni a NATO hadereje sem az oroszokat.

És ezzel ők nagyon is tisztában vannak...

A nagy kérdés az, hogy meddig folyhat még az EU lassú haldoklása, és Oroszország felemelkedése?

Elérkezhet egy gyújtópont, amikor is az érdekellentétek teljesen egymásnak feszülnek majd, és a nagyobb, erősebb fogja érvényesíteni a kisebb felett a hatalmat.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika gazdaság putyin háború


Megtekintések száma: 25887

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet