​Miközben párja énekelt a zuhany alatt, agyonverte öthónapos gyermekét

2020. május 27., szerda




Horrorisztikus részleteket derültek ki egy múlt szeptemberi, chicagói gyilkosságról, mely során egy ártatlan, mindössze öthónapos csecsemőnek kellett eltemetnie édesanyjának.

A rendőrséghez most nyújtották be a vádiratot, amiben a 24 éves Efrain Gonzalezt gyilkossággal vádolják.

A Times of Northwest Indiana által szemlézett hivatalos dokumentumok szerint az öthónapos Anayelli Avinát édesanyja a bölcsőben hagyta amíg elment zuhanyozni, amikor pedig visszatért, azt látta, hogy a kisbaba levegőért kapkod, az arcának bal oldalán és a fülén friss zúzódások nyomai látszanak, a bal szeme pedig a felismerhetetlenségig fel van duzzadva. Hiába vitték hamar kórházba, a kicsi pár nappal később belehalt sérüléseibe.

A rendőrök azután kezdtek el nyomozni, hogy kiderült, a baba édesanyja egy új partnerrel osztotta meg otthonát.

A 24 éves Gonzalez nem sokkal a kisbaba halála előtt költözött a nőhöz, és rendszeresen fogyasztott alkoholt, illetve kokaint és a tragikus napon is a házban tartózkodott.

Vallomásában az anya azt állította, hogy összesen 12-13 percet tölthetett gyerekétől távol, ám amikor kijött a fürdőből, arra lett figyelmes, hogy a tévé fel van hangosítva. 

Miután az anya számonkérte partnerét, Gonzalez tagadta, hogy bármi köze lenne ahhoz, hogy a baba szinte eszméletlen állapotban van. Sőt, a mentők értesítése helyett felajánlotta, hogy beviszi a picit és a nőt is a kórházba és azzal érvelt, hogy

PÁRJÁNAK NEM KELL MINDENBŐL EKKORA ÜGYET CSINÁLNIA ÉS NYUGODJON MEG, MINDEN RENDBEN LESZ.

Gonzalez először nem is jelent meg a rendőrségi kihallgatáson, de tavaly novemberben megtört és elmondta, állítása szerint mi is történt a kislány halálának napján. 

A férfi azt mondta, hogy miután Anayelli hangosan sírt, megnézte, mi lehet vele, ám amikor felvette, a baba kicsúszott a kezéből és beütötte a fejét a bölcső szélébe. Ezután állítása szerint a baba elhallgatott, ezért visszament tévézni és amikor párja számon kérte, nem vallotta be neki, mi történt.

A kislány boncolása után egyértelműen kiderült, hogy sérülései bántalmazásból származhattak, hiszen a koponyája több helyen is megrepedt, és súlyos belső vérzései is voltak.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 5206





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet