Mikroszkópos felvétel mutatja be a kannabisz rákellenes hatását!

2017. június 8., csütörtök




Nagyon sok évtizednek, sőt, évszázadoknak kellett eltelnie ahhoz, hogy az emberiség újra fölfedezze magának a kannabisz különleges hatásait. Azokat a hatásokat, melyeket a modern tudomány nagyon sokáig nem akart elismerni.

Melyet titkoltak a világ elől, veszélyesnek és rendkívül ártalmasnak beállítva ezt a növényt.

Amerikában már egyre több helyen elkezdett bizonyítani, ugyanis különféle orvosi felhasználás keretében - néhol olajat, máshol egyéb anyagot készítve belőle - azt beszélik róla, hogy rendkívül hatékony a rák ellen.

Erről napjainkban egyre több tanulmány ír, és már vannak konkrét tapasztalatok, sikertörténetek is.

Rákellenes hatását már 1974-ben felfedezték, ezt más kutatók legkorábban csak az 1990-es évek során, rákbeteg emberek esetében pedig legkorábban csak 2006-ban vizsgálták tovább, és erősítették meg.

Egy videón jelent meg nemrég, méghozzá egy mikroszkopikus felvételen, melyen úgymond akció közben láthatjuk, hogyan is hat a kannabisz, és mit is művel pontosan a rákos sejtekkel.

Sokak szerint nem is kell ennél több bizonyíték arra, hogy valóban rendelkezik egy nagyon erős rákellenes hatással, melyet immáron láthatunk is, és a saját szemünkkel győződhetünk meg a hitelességéről.

A kannabiszban található anyagok nemcsak lelassítják a rákos sejteket, hanem az egereken végett kísérletek tanulsága szerint sok esetben javította a betegek életkörülményeit, és voltak esetek, melyekben az állatok túlélték a rákot.

A kannabisz tumorcsökkentő képességét ma már egyre több kísérleti jellegű tablettánál tesztelik, és ha sikerrel járnak, ezekkel a pirulákkal képesek lesznek a daganatokat elpusztítani egy igen hatékony, következő generációs kezelés formájában.

És ami a legszebb az egészben: a kemoterápiával szemben - mely az egészséges sejteket is megtámadja - ez nem káros a szervezetre nézve, csakis a rákos sejteket veszi célkeresztbe.

Hamarosan tehát elérkezhet egy rákmentes világ, ha a kutatók tovább mennek ebbe az irányba, és minden előnyét és hatását kiaknázzák ennek a természet adta csodának.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás rákgyógyszer egészség megelőzés kannabisz


Megtekintések száma: 77773





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet