Milyen öreg lélek vagy? Tudd meg most!

2017. január 2., hétfő




Gondolkodtál már azon, milyen öreg lélek lakozhat benned? Most megtudhatod!

Sokan gondolkodtak már azon, hogy a bennük rejlő élek mennyi mindenen ment már keresztül, és hogy alapvetően mennyire idős.

Azok, akik hisznek a reinkarnációban, abban is biztosak, hogy léteznek különféle jelek, melyek alapján meg lehet állapítani, hogy kinek a lelke mögött mennyi leélt élet lehet.

Gyereklelkű, elővigyázatos

Ha ilyen beállítottságú vagy, akkor az egyértelműen azt jelenti, hogy túl óvatos vagy, mert nem tapasztaltál még túl sokat az univerzum végtelen körforgásában.

Nem kizárt, hogy ez a test lehet a lelked legelső húsbörtöne, és mindent először élesz meg, ezért vagy olyan gyermeklelkű, és ezért vagy annyira érzelmes, és esetlen is.

Fegyelmezett, tanulni vágyó

Ha fegyelmezett vagy, de szeretnél egyre többet tanulni az életben,,és állandóan új dolgokhoz képzed magad, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy bár nem első testet öltésedet éled át, de még gyermek lélekkel rendelkezel, aki csak néhány megélt életen lehet túl.

A célod az az életben, hogy minél több tudásra szert tegyél, hogy ne legyél esetlen, és belépj a lelked kamasz,, majd később felnőttkorába.

Ambiciózus szabad akaratú

Még fiatal lélek vagy, de már megvan benned a kellő tudás, ezért szinte égsz a vágytól, hogy tegyél is valamit. Tele vagy tervekkel, ambíciókkal, megvalósítandó dolgokkal.

Mindenben kipróbálnád magad az életben, és úgy érzed magad, mint egy igazi, mindenhez értő polihisztor. Ebben a korban a család kicsit háttérbe szorul, mert fontosabb számodra saját magad.

Érzékeny, de együttműködő

Akkor nő fel az ember lelke igazán, ha már képes nem csak saját magának élni, de a lehető legnagyobb mértékben együttműködni másokkal. Ilyenkor már nem vagy fáradhatatlan, és bizony az energiáid is végesek.

Tisztában vagy a saját magad korlátjaival, ugyanakkor nagyon fontossá válnak számodra az emberi kapcsolatok. Harmóniában szeretnél élni, és szeretsz kiállni a gyengébbek mellett, mert el tudod dönteni mi a jó, és mi a rossz.

Emberiséges, és nyugodt

Ha sokat filozofálsz az élet dolgain, akkor az azt jelenti, hogy már érted a világ folyamatait, és tisztában vagy az élet körforgásával. 

Ez jele lehet annak, hogy öreg lélek lakozik benned, mely már rengeteg emberéletet megjárt.

Ilyenkor a célod sokkal inkább a spirituális kiteljesedés, mint az, hogy minél többet tudj. Előtérbe kerülnek a megfontolt, bölcs lépések. Mindig nyugodt vagy, és mindenre képes vagy megoldást is találni.

ezotéria test és lélek spirituális reinkarnáció lélek


Megtekintések száma: 144549





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet