"Minden a helyén van, és már semmi sem állíthat meg minket!" - Az Agenda 21 tervezete hamarosan beindul?

2021. július 2., péntek




Olyan népességformáló - pontosabban népességcsökkentő - intézkedések veszik kezdetüket, melyek 500 millióra redukálják majd a bolygó lakosságát? Ezt állítják azok, akik szerint az agenda 21 a megvalósulás küszöbén áll.

Sokan csak a barbárok új korszakaként emlegetik az agenda 21 tervezet végrehajtását követő sivár, emberek nélküli világot.

Pontosabban lesznek emberek de egy teljesen új felosztásban. 499 millió ember fog szolgálni alig egymilliót, de az sem kizárt, hogy ez az arány még rosszabb lesz, és gyakorlatilag 500 millió ember felett fog uralkodni néhány ezer kiválasztott család.

Az agenda 21 egy olyan projekt, melyet az illuminátusok és a háttérhatalmak már évtizedek óta előkészítési fázisban tartanak - állítják magukat bennfenteseknek hívó források.

A fő cél egyértelmű: leredukálni a bolygó lakosságát, és kiirtani majdnem 7 milliárd embert.

Mindezt azért, hogy újra visszaálljon a bolygón a természetes egyensúly. Ugyanis az agenda nézeteit valló szuperelitista családok szerint a bolygón alig 500 millióan, vagy még ennél is kievesebben kellene lennünk, hogy fennmaradhasson a bolygó természetes egyensúlya.

Az agenda 21 tehát a Föld élővilágát, és az eredeti paradicsomi állapotot hozná vissza, bármi áron.

Egyfajta büntetés lesz Istentől, aki hagyja, sőt, végig fogja nézni, ahogyan elpusztul rövid idő alatt több milliárd ember.

Az Új világrend képében fog eljönni ez az egész, ami azt jelenti, hogy az emberek egy idő után önként adják majd fel a szabadságukat azért, hogy biztonságban legyenek.

Ennek a folyamatnak már zajlanak az előkészületei. Európa népe ugyanis hamarosan a biztonságot fogja választani a terror és a fenyegetettség helyett, mint annak idején Amerika.

Az már több friss közvélemény kutatásból is lejött, hogy az emberek egyre inkább egy egységes világkormányban látják a globális problémák megoldását

Szép lassan ez a massza, amit a világ polgárainak hívunk, teljesen elfogadó lesz egy ilyen a világot az uralma és megfigyelése alatt tartó szerveződéssel kapcsolatban.

Mindezt az illuminátusok fogják elkezdeni, hogy ezzel is egy új fázisba lépjen az emberiség, és az emberi népességcsökkentő program, az Agenda 21. Az információk alapján a kataklizma után egy Új világkormány alakul, és az emberiség békében él egymással. Legalábbis ez a hamis ideológia az, amit az emberek felé táplálnak, holott totális kontroll alatt lesz az egyén, és állandó megfigyelés alatt.

Tömeges agykontroll alatt tartják a különféle tévéadásokon keresztüli tudatmanipulációs technikákkal az embereket, hogy miközben az elitista családok jóléte és gazdagsága fennmarad, addig a világ polgárai továbbra is sok száz éven át kiszolgáltatott legyen.

Gyakorlatilag modernkori rabszolgaság lesz az emberiség jövője, de a jobbik fajta. az a fajta rabszolgaság, ami nem is fog tudatosulni az emberekben.

Sőt, egyesek kifejezetten élvezni fogják, hogy egy hatalmas, szűnni és megállni nem akaró gépezet fogaskerekei lehetnek...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika új világrend globális kataklizma háttérhatalom agenda 21


Megtekintések száma: 224125





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet