Minden egyetlen drótra van felfűzve, amit a világhatalmit elit mozgat: egészségügy, választások, média, élelmiszeripar!

2017. november 28., kedd
Az egész életünk és valóságunk egy fabrikált tündérmese, mellyel elaltatják gyanakvásunkat?

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a világ, melyben élsz, valójában szorosan összefüggő dolgok összessége? Ez még elfogadható, hiszen sokminden összefügg egymással, nem igaz?

De vajon hinnéd, hogy minden be van drótozva? Az élelmiszeripar, egészségügy, a média, a választások, vagy akár a kultúra… mind egyetlen drótra van fűzve, melyet a nagyok mozgatnak.

Azok, akik a világot irányítják, és elitnek hívják magukat.

Ily módon egy mesterségesen gerjesztett világban élünk, ahol ezeket az elemeket finom hangoljak egy felsőbb hatalom számára. Valójában nekünk van megteremtve az illúzió, de csakis azért, hogy mi szorgos, agymosott masszaként szolgáljuk ki a világhatalmi elit érdekeit.

Paul Craig Roberts sok más bennfentessel együtt azt állítják, hogy tényleg létezik egy titkos, az egész világot átszövő, nemzetek felett álló, független szervezet, mely világhatalmi törekvéseit már évszázadok óta próbálja érvényesíteni.

A világháborúk után rájöttek, hogy nem nyíltan kell világuralomra törni, erőszakkal, hanem egy illúzió felépítésével, és az emberek tudatának elnyomásával, a gondolkodás megszüntetésével.

Végtelen hazugságokkal kezdték el manipulálni a világot. Megkaparintották a médiát, a háborúkon nyerészkedett vagyonaikkal, és igazságtalanságokkal, dezinformációkkal mosták át a világ agyát.

Ma már nem erély gondolkodni, hanem büntetendő lassan. Az emberek nem kérdeznek, és azonnal, feltétel nélkül befogadják az eléjük tárt tényeket, információkat.

Agymosott katonákként élünk egy illúzióban, melyet körbe szőttek a szintén általuk irányított intézményrendszerekkel, mint amilyen az egészségügy, élelmiszeripar, hadiipar, és természetesen a média.

Egy fabrikált világ öntudatlan szolgái vagyunk, és ezt észre sem vesszük, annyira jól működik a rendszer. Anélkül maradt fenn, és terjeszkedett ez a totalitárius diktatúra, hogy bárki észrevette volna.

A rengeteg hazugság, mellyel falakat emeltek a nyilvánvaló, fájdalmas igazság elé, alapjaiban teremtette meg a lehetőséget arra, hogy a világhatalmi elit legbefolyásosabb 12 családja a világon felülkerekedve halmozza a vagyonát, miközben ezrek, sőt, MILLIÓK éheznek, és élnek a létminimum alatt.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés kataklizma háttérhatalom világelit


Megtekintések száma: 22000

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet