Minden tányérban ott van ez a MÉREG: sokan nem is tudnak róla, egyetlen cég a felelős érte!

2018. november 2., péntek
Az életünkkel játszanak...

Tudják, de titkolják!

pedig az elmúlt időszakban még a bíróság is velük foglalkozik!

A Bayerről mindenkinek az aszpirin jut az eszébe, vagy valami más, ami bevillan a legutóbbi gyógyszertári látogatásából. 

Az elmúlt hetekben viszont a cég egészen más miatt került be a világsajtóba, ugyanis meg akarja venni a világ legnagyobb, génmódosított vetőmagokat fejlesztő és gyártó cégét, a Monsantót.

Ha ismerős önnek ez a név, az nem olyan nagy csoda. Erről a cégről aligha túlzás azt állítani, hogy ez a világ leggyűlöltebb vállalata, aminek gyakorlatilag rosszabb pr-ja van, mint bármi másnak.

Ráadásul súlyosan egészségkárosító egyre több kutatás szerint az általuk a világra erőltetett GMO termékeknek.

A Monsanto fejlesztette ki és árulja a világ legnépszerűbb gyomirtó szerét, a Roundup fantázianevű glifozátot, amiből 4 milliárd dollárnyit adtak el tavaly világszerte.

Ez a cég adja el a világon a legtöbb vetőmagot, lefedve a világpiac negyedét leginkább olyan vetőmagokkal, amik a génmódosításnak köszönhetően immúnisak az előbb említett Roundup gyomirtóra.

Monopolhelyzetben vannak, gyakorlatilag elmondható, hogy ma már ők etetnek lassan mindenkit.

És ez baj, mert az általuk a tányérunkra tett dolgok kétes hatásúak a szervezetre....

mivel a Monsanto a génmódosított növényt és az azt létrehozó technológiát is levédeti, ezért onnantól maga a fajta és a módosított gén a cégé, amivel azt csinál, amit akar. 

A Monsanto pedig, mint minden cég, azt akarja, hogy sok pénzt keressen, a szellemi tulajdonjoggal pedig ki lehet játszani olyan profitcsökkentő folyamatokat, mint hogy a növények szaporodnak, a magjaikból pedig új növényeket lehet ültetni. 

A szellemi tulajdonjogra hivatkozva ugyanis

A MONSANTO MEGTILTJA A TERMELŐKNEK, HOGY ELTEGYÉK ÉS ÚJRA ELÜLTESSÉK A LEVÉDETETT MAGJAIT, ÍGY AZT MINDEN VETÉS ELŐTT ÚJRA MEG KELL VENNI A CÉGTŐL.

Ez pedig maga a szellemi botrány.

És ezek etetnek minket!

Mindenki gondolkodjon el ezen!

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód monsanto élelmiszeripar


Megtekintések száma: 13932

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet