Mindenek a vége: betiltották a betlehem állítást a franciaországi közintézményekben!

2017. november 14., kedd
Úgy tűnik, Nyugat-Európa saját maga ássa a sírját…

Nem tudni, mikor áll meg az EU nyugati része a lejtőn, melyen elindult.

Talán már csak akkor fogják észre venni, hogy mit tettek, mikor már késő lesz, és csak mecsetek sorakoznak templomok helyett a városaikban, és az utcáikon fehér nőket erőszakolnak meg rendszeresen a bevándorolt és eltartott vendégeik.

Az őrület a franciáknál tovább folytatódik, méghozzá vérlázító mértékben:

Karácsony közeledtével most a közintézményekben való Betlehem állítást tiltották meg.

Mint ahogyan arról a Mandiner is beszámolt, a francia Államtanács döntött: nem lehet közintézményekben betlehemet állítani, kivéve, ha “különleges körülmények arra mutatnak, hogy az installáció kulturális, művészi vagy ünnepi jelleggel bír".

Korábban úgy gondolták, hogy a betlehem elhelyezése nem ütközik törvénybe, idén áprilisban viszont a marseille-i fellebbviteli bíróság megsemmisítette ezt az ítéletet, emiatt fordult Ménard az Államtanácshoz. - állítja a VilágLátó HírMagazin.

Ménard az elmúlt két évben is betlehemet állított a béziers-i városházán, ugyanakkor a polgármester elmondása szerint törekedtek arra, hogy a betlehem “erőteljesebb kulturális és ünnepi dimenzióval” rendelkezzen, így egy karácsonyfát is felállítottak mellette, illetve egy ládát, melybe a Mikulásnak szánt leveleket lehetett bedobni.

Teljesne felfordult a nyugati társadalom, és annak politikai elitje.

Bár az emberek egyre nagyobb része elítéli a bevándorlást, a merkeli gépezet mind Németországban, mind Franciaországban képes elnyomni ezeknek az elégedetlenkedéseknek a hangját, és úgy állítani be, mintha ez az egész még mindig jót tenne Európának...

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség európa politika kereszténység bevándorlás botrány feéháborító


Megtekintések száma: 19127

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet