Mindenki azt gondolta, őrült: mégis, ő volt az egyedüli, akinek sikerült megmentenie otthonát az áradástól!

2017. augusztus 31., csütörtök




Elképesztő, mire képes az emberi kitartás.

Rosharon városában élt egy férfi, aki már régóta készülődött valami nagyra.

Egyesek szerint mániákusan óvatos volt, mások szerint kifejezetten apokalipszis váró volt, megint mások szerint csak tette a dolgát.

Akárhogy is, senki sem hitte, hogy az általa az otthona köré vont rendszer bármit is érni fog az ellen az áradás ellen, ami a Harvey hurrikánnal fog érkezni. Helyenként 1,5-2 méteres is volt a víz, mely házakat, autókat lepett el.

Utcákat és otthonokat tett tönkre. Több ezer embert kellett evakuálni, akiknek az otthona semmivé vált az ítéletidőben.

Randy Wagner nem hagyta, hogy evakuálják a környékről, amikor a helyi folyó is áradni kezdett a hihetetlen esőzések és vihar hatására. 

Ő eldöntötte, hogy megvédi az otthonát minden áron, és nem hagyja, hogy a víz elnyelje azt, amiért évtizedeken át dolgozott.

Közvetlenül az áradások előtt épített egy erődítmény rendszert a háza köré, mely vízválasztó gátként funkcionál, és képes szivattyúkkal szárazon tartani a ház körül mindent. Ennek ellenére senki sem gondolta, hogy sikerrel jár, de mégis így lett.

A férfi sikeresen megvédte az otthonát, melyet nem nyelt el a víz.

A férfi elmondása szerint bár sokat költött erre az egészre, összesen 8300 dollárt, ha hagyta volna, hogy az áradás ellepje a házat, most 1500000 dollárba kerülne neki a felújítás.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 104594





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet