Mindenki megijedt attól, amit ezen a 116 éves fotón látott, nem csak mi, élők vagyunk ezen a világon!

2018. február 9., péntek
A túlvilág árnyai tényleg léteznek? Fényképen manifesztálódott egy kéz a semmiből!

Egy 116 éves, textilüzem dolgozóiról készült fotón felsejlik egy gazdátlan kéz, mely egy túlvilági lényé lehet.

A fotó az interneten borzolja a kedélyeket.

kisertetiesn-kez

A képet nemrég a Belfast történelmi online galériájának részeként töltötték fel, azonban a képen egy szokatlan dolgot lehet észrevenni. Egy kéz lóg a semmiben, az egyik dolgozónő vállán.

Senki sem talál magyarázatot azóta a szóban forgó képre, és az ominózus képrészletre, ami semmi esetre sem optikai csalódás, mert tényleg látni egy kezet, feketén-fehéren.

A szkeptikusok először azzal jöttek, hogy a két nem is kéz, hanem a nő mögött álló másik személy ruházata. Ez azonban egyértelműen képtelenség, ha jobban megnézzük a képet, mi is rájövünk, hogy miért.

A ruha ugyanis a nő mögött álló személy ruhájának része, és mivel ez a személy mögötte állt, fizikailag kizárt, hogy ily módon rálóghatott volna a ruha az előtte lévő vállára.

De akkor tényleg egy kísértet kezét láthatjuk a képen? A fotóról senki sem tud túl sok konkrétumot, de feltehetőleg az egyik képen szereplő dolgozó, talán a rejtélyes nő egyik elhunyt hozzátartozójának szelleme jelenik meg a képen.

Nem ez lenne az első olyan szellemfotó, melyet nem tudnak szétszedni a szkeptikusok. 

Korábban egy halott férfi szelleme jelent meg a saját temetésén. 

Az esetről fénykép is készült, utólag vették észre, hogy a fotón az elhunyt úr is megjelent.

Elsőre fel sem tűnik hogy a tömeg előtt felravatalozott koporsón egy idős ember ült, igaz csak a körvonalai voltak kivehetőek és azok is eléggé életlenek.

A kérdés az, hogy ezen fotók tényleg a túlvilág létét bizonyítják, és azt, hogy a szellemekről szóló legendák valósak, vagy valami más a magyarázat rájuk?

Napjainkban egyre több bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy létezik valami a halál után.

Ezt számos kutatás is igazolni látszik. Eljöhet az idő, amikor majd a halottak és a szellemek létezése már bizonyított lesz és teljesen természetes?

OSZD MEG másokkal is!

szellem szellemek túlvilág ijesztő parranormál


Megtekintések száma: 156715

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet