Mindent megváltoztató vallomás a piramisokról és a földalatti civilizációkról: itt járnak köztünk!

2023. augusztus 20., vasárnap
Pete Peterson kitálalt a piramisok működéséről és földalatti alagutakban tett látogatásairól.

Pete Peterson az évek során nagyon ritkán vállalt közszereplést. 2009-ben, a Project Camelot-nak bennfentesként adott első hosszabb interjúja árát már megfizette, hiszen az interjút követően hivatalosan elvesztette hozzáférési jogosultságát és katonai nyugdíjának is búcsút mondhatott.

David Wilcock, a Kozmikus közzétételben kérdezte újra a bennfentest megdöbbentő dolgokról, ami a Kozmikus közzététel blogon is megjelent.

Wilcock: Pete, neked olyan sok mindenről van tudomásod, hogy még azt is nehéz eldönteni, hogy mivel is kezdjük ezt a mai beszélgetést. Szerintem kezdjük ott, hogy léteznek ugyebár piramisok. Több mint 500, hatalmas kőtömbökből épült piramis található Mezoamerikában. Kb 100-120 piramis található Egyiptomban. Továbbá világszerte számos más kultúra van, ahol élt az az elgondolás, hogy gigantikus, többtonnás kőtömböket nagyon precízen kifaragnak, és bámulatos, monumentális szerkezetekké rakják őket össze.

Mindenki tudni szeretné, hogy vajon miket gondolhat erről egy bennfentes. A kormányzat titkos programjaiban szerzett személyes tapasztalataidra alapozva, mit gondoltak, mi lehet a helyzet ezekkel? Van valamilyen ötleted arról, hogyan építették ezeket? És van-e bármilyen közük földönkívüliekhez?

Peterson: Nos, először is megfordítanám ezt egy picit és elmondanám, hogy kisgyerekként nagyon korán megtanultam olvasni. Az antropológia és a régészet volt az, amelyek a leginkább érdekeltek, Tutanhamon sírja, stb. Úgyhogy antropológus/régész akartam lenni. Emiatt pedig minden alkalommal, amikor esélyem nyílt rá, hogy beledugjam az orrom az ősi régészet témakörébe, megtettem. A piramisokat nyilvánvalóan idegen technológiával vagy legalábbis az akkor élt emberekéhez képest messze fejlettebb technológiával építették meg. Szóval volt egy papi kaszt, amely nagyon sok tudással rendelkezett. Volt egy tudósokból álló kaszt, amely szintén nagyon sok tudással rendelkezett. És ők álltak ezeknek a társadalmaknak a csúcsán. Szóval itt olyan tudással állunk szemben, amellyel azóta sem volt dolgunk, mert végül is ezek a társadalmak elköltöztek valahová máshová, vagy éppen egyik vagy másik okból kifolyólag kihaltak – sok esetben azért, mert háborúba bocsátkoztak egymással. A piramisokat azért építették, mert – gondolj csak bele – ez egy tömegkoncentrátum. Még a Föld sem csak kőből tevődik össze, de ezek a szerkezetek mind kőből vannak. Nagyon-nagyon nehezek. Egy speciális - úgy mondták – "vallásos matematikai struktúra" szerint építették meg őket. Először is az elméjükben élt egyfajta vallási vagy filozófia-alapú dolog. Másodsorban pedig szükségük volt az információs struktúrára és az információs mezőre, amelyet egy ilyen hatalmas tömeg generálhatott egy bizonyos alakzatban, egy bizonyos térben és időben. Ez lehetővé tette számukra, hogy ceremóniákat végezzenek. Lehetővé tette számukra, hogy – mondjuk úgy – földönkívüliekkel történő kommunikációt folytassanak. Nem tudom ezt más szavakkal mondani – felerősítette a piramist használó papi kaszt pszichikus tehetségét illetve képességeit.

Wilcock: Gondolod, hogy ahová a piramist illetve ezeket a hatalmas kőstruktúrákat felépítették, ott annak a civilizációnak a spirituális aspektusai felerősödtek?

Peterson: Minden kétséget kizáróan. És azt hiszem ezért hívom én ezt "információsnak".

Wilcock: Oké. Milyen spirituális, vagy ahogy te hívod, információs hatásai voltak ennek az adott társadalomra? Mit éreztek az emberek? Milyen változásokat okozott bennük az, amikor megépítették a piramist?

Peterson: Amiben most benne élünk, az olyan, mint három különálló univerzum, amelynél az egyik benne van egy másikban és ez a kettő benne van még egy harmadikban mindenféle határok nélkül. Így aztán a legtöbb dolog, amit az életünk során teszünk itt, az benne van abban a két mezőben. Az információs mező az, amely ennek a hátterében van, és ez az, ami felelős azért, amit a vallások léleknek, vagy szellemnek neveznek. Ez felelős jó részéért annak, ami pl a távolbalátás, vagy távolbahatás során zajlik. Köze van a vezetői képességekhez és ahhoz, amit ma Cabal-nak nevezük... vannak emberek, akik az átlagemberhez képest több tudással rendelkeznek. Ők másféle képzésben részesülnek. Jelentősen eltérő DNS-sel rendelkeznek. Nagyon-nagyon ősi, valószínűleg kb 200 millió vagy még több évvel ezelőtt élt ősök leszármazottai, olyan lényeké, akik egyik vagy másik időben ezt a bolygót lakták. És ez áll a világ ezoterikus vagy spirituális írásai mögött, annak ellenére, hogy látszólag elég nagy különbségek mutatkoznak ezen vallások között. A vallásnak csak azért van hatalma, mert olyan dolgokról tud, amikről az átlagember nem.

Wilcock: Mit gondolsz, hogyan tudták összeilleszteni ezeket a hatalmas köveket ezekbe a gigantikus szerkezetekbe? Graham Hancock és mások is rámutattak már arra, hogy a mai világban nincs olyan daru, amely képes lenne felemelni ezeket a köveket. Szóval mit gondolsz, hogyan mozgatták őket?

Peterson: Oh, antigravitációs készülékekkel vagy antigravitációs gondolatok segítségével

Wilcock: Hogyan festene ez, ha mondjuk ott lehetnénk és szemtanúi lennénk ennek?

Peterson: Úgy nézne ki, mintha a kövek lebegnének és pár ember mozgatná őket.

Wilcock: A piramisok közül néhány széles körben ismert. Ott vannak az egyiptomi piramisok, ott vannak a Mezoamerikában lévő piramisok – ezek széles körben ismertek. De van néhány nagyon furcsa dolog, amiről az emberek viszont nem tudnak. Például kb 100 olyan piramis található Kínában, amelyeknek lapos a teteje és a Mezoamerikában lévő piramisokhoz hasonlítanak. Szerinted miért lehet az, hogy világszerte különböző kultúrák találhatók, amelyek megtartották ugyanazt az alapelvet, és hasonló szerkezeteket építettek?

Peterson: Nos, azért, mert ennek a szerkezet adja az erejét. Ez biztosítja a képességét. Ezért volt hasznos azon emberek számára, akik megépítették ezeket. A legtöbb lapos tetejű piramisnak volt teteje. Az idő előrehaladtával a technológia fejlődött és megtanulták hogyan építsék meg azt a tetején lévő kis piramist vagy csonka piramist, amely a lapos tetőre került. Ezt a mi nyelvünkön úgy tudom legjobban mondani, hogy a képzelet segítségével építették meg. Ezek lényegében ott voltak fizikailag, de úgy voltak ott, mint amiket odaképzeltek – valamifajta varázslatként.

Wilcock: Egyfajta energetikai struktúraként?

Peterson: Egyfajta információs struktúraként. Az információs struktúrába beletartozik az, hogy fizikai is, és beletartozik az is, hogy energetikai is – ez adja az erejét. És beletartozik az alakjáról szerzett tudás is. Ha megnézzük például a tibetieket – a tibetiek ugyan nem egy ősi civilizáció, de yantrákkal illetve olyan alakzatokkal rendelkeznek, amelyek nagyon erőteljesek, és amiket felhasználnak a homokrajzaikon, felhasználnak az imakerekeken, a textileken, az ideiglenesen készített rajzaikon, amelyeket azért rajzolnak, hogy erővel töltsenek fel valamit és így bizonyos dolgok bekövetkeztét elősegítsék. Van néhány társadalom, amely szent képeknek nevezi ezeket. És valószínűleg ezek sokkal erőteljesebbek, mint a fizikai dolgok.

Wilcock: Hogyan használták fel a piramisokat arra, hogy földönkívüliekkel kommunikáljanak? Hogy csinálták ezt?

Peterson: Nem erre használták őket. Úgy értem, rituálékat és más dolgokat végeztek a piramis, azaz a szent struktúra belsejében. Ugyanúgy, ahogy egy templomban is - sokan járnak templomba és imádkoznak. Szóval a középpontjában egy pszichikus vagy szent tevékenység állt, de a piramist nem erre a célra építették. Azért ott végezték ezeket a tevékenységeket, mert mezőket, információs mezőket generált, amelyek nagyon erőteljesek. De ez nem úgy működik, mint ahogy a mi kommunikációnk működik. Ez teljesen kívül esik a mi fizikai realitásunkon.

Wilcock: Tudsz-e olyan piramisokról, vagy más struktúrákról, amelyeket még nem fedeztek fel?

Peterson: Oh, sok ilyen van. Sok földalatti város létezik, amelyekben piramisok találhatók – ezek ősi földalatti városok. Van néhány, amely még nem lett felfedezve. Van néhány, amely tele van természetes földalatti dolgokkal. Más szóval számos különböző vízözön vagy árvíz volt, amelyek telemosták ezeket homokkal vagy kövekkel – sok agyag és homok, apró részecskék – és ezek teljesen teli vannak ezzel, de a föld alá vannak temetve. Ezeket nagyon könnyen feltérképeztük – véletlenül – a kémműholdjaink révén, amelyeket azért építettünk, hogy földalatti laboratóriumok után kutassunk. Szóval ezek a struktúrák láthatók a föld alatt. Nagyon-nagyon sok ilyen van, de senki sem tett eddig semmit ezekkel, merthogy az óceán alatt vannak.

Wilcock: Van-e bármilyen piramis Ohio-ban, amely még nem lett hivatalosan felfedve?

Peterson: Nem tudok olyanról, amelyik nem lett nyilvánosan felfedve, de az emberek valószínűleg nem tudnak róla. Szóval ezeket most ássák ki. Három piramisról van tudomásom, amelyeket láttam és amelyek háromszor akkorák, mint a legnagyobb egyiptomi piramis. Ezek egy 15 millió lakosú város részei voltak... ez fel lett fedezve. Erről a városról például írtak egy keveset A Mormon könyvében.

https://www.lds.org/bc/content/shared/content/hung...

A Mormon könyve nem azonos a Mormon Bibliával. Ez az amerikai indiánok története és... szóval jóval régebbre visszanyúlik. De most nagyon sok mindent kiásnak ebből. Nagyon sok törvény vonatkozik a régészeti területeken folytatott ásatásokra és a probléma az, hogy ezekre már ráépítettek más városokat. Az ilyen városok háromnegyedére már ráépítettek más városokat.

Wilcock: Nagyon sok könyvet olvastam ezekről a halmokról és arról az időszakról, amikor ezeket eredetileg kiásták, és ez az egész visszamegy addig, amikor Lewis és Clark nyugatra ment és feltérképezte Amerikát. Úgy tűnt, hogy eközben folyamatosan hatalmas méretű csontvázakat találtak és ezek az óriások néha 270 cm vagy még annál is magasabbak voltak. Tudsz valamit ezekről az óriásokról és hogy hogyan kapcsolódnak ők ezekhez a halmokhoz vagy piramisokhoz?

Peterson: Hát, ezek voltak azok az emberek, akik itt éltek akkoriban és akik felépítették ezeket... Továbbá nagyon-nagyon hosszú ideje tenyészprogramokat folytattak a földlakókkal. Amikor gyerek voltam és múzeumokba jártunk, csontvázakat láttunk, vörös hajó emberek csontvázait. Úgy tűnt, hogy a hajuk mindig épen maradt. Úgy tűnik, hogy a vörös haj jobban eláll. Szóval voltak múzeumok, amelyekbe elmehettél, főleg Oregon államban, és ahol 360 cm-es emberek csontvázát láthattad.

Wilcock: Ejha! És direktbe megmutatták őket?

Peterson: Direktbe megmutatták. A közelben volt egy hely, ahol valaha obszidiánt bányásztak, amiből aztán primitív szerszámokat készítettek. Ez közvetlenül azután volt, hogy a Földre érkeztek. Fegyverekre volt szükségük, ezért aztán felderítést kellett végezniük, hogy itt található az acél, itt a réz, itt meg a vas.

Wilcock: Azt mondod, hogy a „Földre érkeztek". Ez alatt azt érted, hogy ezek az óriások földönkívüli emberek voltak?

Peterson: Földönkívüliek.

Wilcock: És tudod, hogy honnan érkeztek?

Peterson: Ötletünk sincs arról, hogy honnan érkeztek. Van néhány, akikről tudjuk, hogy honnan jöttek. Néhányan az Arkturuszról.

Wilcock: Oké. Tehát összefoglalva azt mondod, hogy óriási, földönkívüli, embernek kinéző emberek – vagyis olyanok, akik eléggé hasonlítottak hozzánk, csak magasabbak voltak – valahogy idejöttek. De azt is mondod, hogy eszközöket kellett készíteniük obszidiánból. Miért nem voltak lézerfegyvereik és más hasonló fejlett cuccaik?

Peterson: Oké. Hány embert tudsz felrakni egy űrhajóra?

Wilcock: Azt hiszem, ez az űrhajó méretétől függ.

Peterson: És ha landolnod kell egy bolygón, mid van? Amikor elmegyünk a Marsra, terraformálnunk kell azt. Amikor elmentünk a Hold túlsó oldalára, terraformálnunk kellett azt. Nem úgy mentünk, hogy "itt egy halom acél, itt egy halom alumínium és egy halom cső és mestergerenda". Szóval idejössz, rá kell szánnod az időt, és ez eléggé eltarthat egy darabig. Ha mondjuk vesszük az egyik látszólagos ellenségünket, mondjuk Észak-Koreát, vagy Oroszországot, és ezek mondjuk ránk dobnak néhány elektromágneses bombát, amelyek valószínűleg visszavetnek minket 90 vagy 100 évvel, egy olyan időszakba, amikor még nem rendelkeztünk az országban elektromossággal, mert meg kellett építenünk azokat. És nincsenek transzformátoraink, és ehhez hasonlók. Nincsenek belőle tartalékkészletek, hogy ha valami felrobban, akkor helyettesíteni tudjuk. És amikor egy teljesen lakatlan bolygóra vagy naprendszerbe érsz, nincsenek megépítve az eszközeid. Meg kell építened azokat az eszközöket, amikkel megépíted azokat az eszközöket, amikkel megépíted azt az eszközt, amivel aztán végül meg tudod építeni azt a bizonyos terméket.

Wilcock: Nagyon sokat elolvastam az óriásokról írt jelentések közül – átnéztem annyit, amennyit csak találtam és több száz ilyet találtam. Úgy tűnt, hogy a miénkhez képest hosszított koponyával rendelkeztek, amely alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az agyuk mérete arányait tekintve sokkal nagyobb volt a miénkhez képest.

Peterson: Valószínűleg ötször-hatszor nagyobb lehetett. Ha megnézed mondjuk egy polip vagy tintahal alakját, különösen a tintahalét, azt hiszem valószínűleg azoknak az embereknek a degenerált DNS-ének produktumai lehetnek, mert oldalról pontosan ugyanúgy néznek ki. Ott van a nagyagy, mögötte meg egy olyan dolog, ami úgy néz ki, mintha egy táska lenne. Így nézett ki az agyuk. Így nézett ki a koponyájuk.

Wilcock: Ismereteid szerint ezek az óriások belebabráltak a földi emberek DNS-ébe? Keresztezték magukat a földiekkel?

Peterson: Oh, természetesen. Abszolút. Megpróbáltak földi nőkkel kereszteződni. És nézd meg, vajon mi mit tennénk. Az űrhajóink többségén férfiak utaznak, és odaérsz valahová, a küldetés csak oda szól, vissza nem, úgyhogy kreatívnak kell lenned. Egyébként nagyon kevesek rendelkeznek ilyen típusú koponyaszerkezettel. Néhányan, a nagyobbak közül igen. Néhányuk koponyaszerkezete pedig majdnem pontosan olyan, mint a miénk.

Wilcock: Ezek különböző fajok voltak

Peterson: Különböző fajok, és voltak, akik nagyon-nagyon különböztek.

Wilcock: Amikor azt mondtad, hogy őslakosok építették a piramisokat és a papi kaszt kapcsolatban állt földönkívüliekkel, ebből azt feltételezem, hogy ezek az óriások ezen csoportok közé tartoztak

Peterson: Nem. Hanem azt mondom, hogy a papi kaszt földönkívüliekből állt.

Wilcock: Oh, tényleg? Ezek az óriások magukkal hoztak antigravitációs technológiákat?

Peterson: Sokan közülük valóban így jöttek. És megintcsak, amikor egy abszolút fejletlen bolygóra jössz, eltart egy darabig, amíg... különösen, ha meg kell változtatnod a SAJÁT DNS-ed, hogy képes legyél túlélni azon a bolygón, belélegezni a gázokat, amelyek ott vannak, hogy ne mérgeződj meg olyantól, ami számunkra nem mérgező, de számukra viszont az. Eléggé biztos vagyok bizonyos dolgokban, amiket tudok, amiket láttam és amikre emlékszem, hiszen alapjában véve tudós vagyok, de ugyanakkor amatőr antropológus/régész is vagyok, és azt gondolom, hogy voltak itt olyan emberek... Több alkalommal is hozzáférhettem a Nagy Alexandriai Könyvárhoz, amit ma ugyebár Vatikáni Könyvtárnak hívunk. És ott különböző emeletek voltak kialakítva az alapján, hogy milyen korúak az ott tárolt anyagok. És ahogy végigmentél a különböző rétegeken, volt ahol írás szerepelt, és volt ahol viszont nem írás szerepelt. Civilizációk jöttek-mentek, jöttek-mentek, jöttek-mentek. Néhányuk azért ment el máshová, mert az egyik legfőbb oka annak, hogy másik bolygóra mész... hogy ez egy drága folyamat, mindegy, hogy ki vagy, vagy hogy mid van. Időigényes és drága. Azért jöttek ide, hogy nyersanyagokat szerezzenek.

Wilcock: Mit gondolsz, mióta jönnek-mennek intelligens civilizációk a Földön?

Peterson: Azt hiszem, legalább 200-250 millió éve. Bizonyítékaink vannak erre, például szénbányákban. Van néhány szánbánya, amely 900-1200 méter mélységbe megy le és a szénrétegben asztrolábiumot vagyis csillagórát találtak, amely egy navigációs készülék, és amely arra szolgál, hogy átnavigáljon legalább ezen, vagyis a Tejút-galaxison keresztül. Ezek bizonyos mértékben félprimitívnek számító eszközök, de a célnak tökéletesen megfeleltek

Wilcock: Ha ezek az óriások olyan technológiákkal érkeztek, amelyek lebegtetni tudták a követ, végeztek ezekkel valamit a föld alatt is? Képesek voltak a föld alatt is manipulálni a követ, barlangokat kialakítani, vagy bármi ilyesmit?

Peterson: Kezdetben, amikor idejöttek, nem volt itt semmi azon kívül, mint ami természetes módon megtalálható itt. Nagyon sok olyan hely van a Földön, a Föld struktúrája miatt, mint amilyen Arkansas-ban található, sok mészkő... A mészkő nagyon könnyen erodálódik a víz hatására. Sok természetes barlang található ott. Sok természetes barlang található Új-Mexikóban. Először ezeket lakták, mert védeniük kellett magukat a Naptól, mert a Nap keresztülmegy egy kb 29 000 éves cikluson. Most egy olyan ciklusba megy bele, amelyben nekünk valószínűleg mindannyiunknak a föld alatt kell majd élnünk. És azt hiszem, ez megnyitja az utat annak a ténynek, hogy nagyon sok minden zajlik a föld alatt. Építkezések zajlottak a föld alatt. Sok minden található a föld alatt. Dél-Amerikában sok földalatti autópályát látogattam meg - én csak így hívom őket – amelyek jól ismertek és jól dokumentáltak. Bemész ezekbe a földalatti alagutakba, amelyek legalább akkorák, mint a Csalagút, ami Angliát és Franciaországot köti össze az óceán alatt.

Wilcock: Hogyan néztek ki ezek az általad Dél-Amerikában látott alagutak? Mindenki szeretne megnézni egy ilyet, de általában ez nekünk nincs megengedve. Nem hiszem, hogy bárki is valaha lefilmezte volna.

Peterson: Oh, már sok-sok könyvet írtak róla.

Wilcock: Igen, de senki sem volt képes lefilmezni. Te viszont saját szemeddel láttad. Le tudnád írni, hogy nézett ki?

Peterson: Olyan alagutakat láttam, amiknek lapos volt az alja és ovális alakú volt a mennyezete. Ezek eléggé úgy néznek ki, mint a természetes vulkanikus alagutak, de nem azok. Ezeket ugyanis odarakták. A falai üvegből vannak, de valamiféle rugalmas üvegből. Sok-sok mérföldnyi hosszúak voltak. Tudom, hogy egy kis holdjárószerű járművel túrákat tettük ott, és azt hiszem, egy kb 190 km hosszú alagútban voltunk lent. Az életem egy részében autópályamérnök voltam, így elmondhatom, hogy ezeket az alagutakat nyilvánvalóan mérnökök tervezték. Egyáltalán nem tűntek természetes jelenségnek, és ezt még az is meg tudja róluk mondani, aki nem igazán kifinomult mérnök.

Wilcock: Segíts nekem ezt vizuálisan elképzelni. Itt most finom éleket kell elképzelnünk, amik lézervágással lettek kivágva? Ilyesmit kell elképzelnünk?

Peterson: Igen. Olyan volt, mintha lett volna egy nagy ovális fúród, amivel kifúrtad volna.

Wilcock: És az alján lapos volt?

Peterson: Emlékezz rá, hogy az idő előrehaladtával a technika is fejlődik. Kezdetben voltak olyan helyek, amelyeken láthattad, hogy valamilyen fúróval, mintha mondjuk egy olajfúróval vágták volna ki, mert láthattad a barázdákat a falon. Ennek mérnöki oka volt. Egyszerűen csak ilyen fajta fúrót használtak. Később fejlettebbé váltak, és biztos vagyok benne, hogy lézertechnológiát fejlesztettek ki.

Wilcock: Emberi lények miért építenek bármi olyasmit a föld alatt, ami magasabb a fejmagasságuknál? Miért akarnál extra teret kreálni ott, ahol nem igazán van rá szükséged?

Peterson: A légáramlás miatt. Az oxigén vagy gáz áramlása miatt

Wilcock: Elvezetnek ezek az alagutak városokba, vagy ezek csak hosszú-hosszú útszakaszok?

Peterson: Nos, azok, amiket Dél-Amerikában láttam, utaknak tűntek.

Wilcock: Utak, de hova

Peterson: Bárcsak tudnám. Ahogy mondtam, 190 km-t mentünk benne, aztán megfordultunk és visszajöttünk. Kifogytunk az üzemanyagból.

Wilcock: Láttál írásjeleket a falakon?

Peterson: Oh, abszolút.

Wilcock: Miket láttál

Peterson: Szimbólumokat, yantrákat. Vannak olyan yantrák ott, amelyek védik az embereket. Vannak olyan yantrák, amelyek rugalmasan tartják az üveget.

Wilcock: Úgy érted, hogy yantrák, mandalák? Szóval ezek geometrikus mintázatok.

Peterson: Geometrikus mintázatok.

Wilcock: Ezek csak vésetek voltak az üvegfalon, vagy ki is voltak színezve?

Peterson: Bele voltak vésve, de sokszor volt valamiféle színezőanyag beléjük dörzsölve, sok esetben pedig csak vésetek voltak.

Wilcock: Láttál valaha képeket emberekről, űrhajókról, vagy ilyesmikről?

Peterson: Soha nem láttam űrhajókat, de számos véseten emberek szerepeltek

Wilcock: Hozzánk hasonlóak voltak, vagy volt bármi szokatlan bennük?

Peterson: Normálisnak néztek ki... hozzánk képest minimális különbségek mutatkoztak rajtuk. Vannak, akik 210 és vannak, akik 120 cm magasak. Úgyhogy különböző variációkat láthattál. És valószínűleg akkoriban - arányaiban véve - ugyanolyan arányban éltek az emberek, mint amilyen arányban a különböző változataikat láthattad a falakon. Láthattál néhányat a kis méretűekből, láthattál néhányat a nagy méretűekből és láthattál néhányat a mi mai paramétereinknek megfelelő méretűek közül

Wilcock: Különböző méretű emberek keveredtek ugyanazokon a képen?

Peterson: Néha igen, néha nem.

Wilcock: Tudomásod van-e arról, hogy talált-e bárki szokatlan technológiai kütyüket odalent? Például hologramot vagy lézert?

Peterson: Nincs tudomásom róla, hogy bármi ilyesmit találtak volna Dél-Amerikában. Én technikai beállítottságú fickó vagyok, úgyhogy ez volt az egyik olyan dolog, amit kerestem. Például nagyon sok olyan dolgot találtam a British Múzeumban, amelyet elloptak... Merthogy egy időben a britek uralták a világot. És aztán a British Múzeum és a Smithsonian Intézet mélyén, az ég szerelmére, olyan dolgok vannak, amelyekről a leghalványabb sejtelmük sincs.

Wilcock: Volt bármi a British Múzeum könyvtárában, vagy a Smithsonian Intézetnél, amit láthattál, és amitől leesett az állad? Nyilvánvalóan technológiai dolgokról beszélek, mondjuk egy futurista fémdarabról. Láttál bármi ilyesmit?

Peterson: Nem ilyesmit, de láttam űrhajót. Láttam járműveket. Igen, ezek szerkezetek voltak és ezekben tartózkodva védték magukat a naptól, az esőtől és ezekben éltek. Nem láttam olyasmit, mint amire számítanál, amikor elmész New York-ba és látod ezeket az építészetileg kidekorált és megépített házakat. Nem nagyon láttam ilyesmiket. És ezt itt elsősorban antropológiai aspektusból mondom, nem mérnöki aspektusból. Nyilvánvalóan nagyon fejlett technológiájuk volt ahhoz, hogy megépítsenek dolgokat, de ahogy bementünk az alagút bejáratán... ezek nagyon durva kialakításúak voltak. És miközben építették ezeket az alagutakat, valószínűleg ásványok után kutattak, illetve aztán olyan helyek után, amelyekben több embert tudnak elhelyezni, mert tudomásunk szerint nagyon kevesen jöttek, mert a bolygójuk vagy a bolygójukon lévő rendszer összeomlott. Mi most egy olyan rendszerben élünk, ami át fog esni egy kis kilövellésen, de a történelem során már 12-13 alkalommal átestünk ilyenen, amiről nekem tudomásom van... merthogy van egy 29 000 éves napciklusunk.

Wilcock: Így van. Korábban említetted, hogy voltak földalatti városok, amelyekben piramisokat építettek, bent a városban. Tudnál ezekről beszélni egy kicsit? Van-e valamilyen kapcsolat ezek, illetve a korábban említett alagutak között?

Peterson: Nos, igen, kapcsolódnak az alagutakhoz, merthogy ezeken keresztül jutsz le azokba a városokba. És vannak olyan városok, amelyek hatalmas méretűek. Van egy olyan, amelyben egy vízesés van és mondjuk egy autó fényszórójával – aminek a fényereje valószínűleg, nem tudom, talán 300 000 kandela lehet – szóval ha felvilágítsz még mindig látni fogod, hogy a víz lejön, de nem fogod látni, hogy honnan esik le a víz. Ez az egyik Utah-ban lévő hegyben van, ami 3800 méter magas, közel a felszíni lakossághoz. Számos különböző barlang van, amelyet üzleti célokból használnak, valószínűleg a kormány tulajdona vagy valamilyen privát társaságé, nem tudom, de én jártam ebben. 27-29 kilométernyit le tudsz menni ezekbe a barlangokba. Átmehetsz egy tavon, aminek nem is látod a másik oldalát. Vízesések zuhannak alá a magasból. A hegy teteje pedig... fiatalabb koromban és amikor jobb kondícióban voltam, megmásztam ezt a hegyet. Felmentem 3700-3800 méter magasba és ott a talaj teli volt kagylókkal, ősi kagylókkal. Szóval az egész hegy kiemelkedett, mióta ezek a típusú brachiopodák és más tengeri élőlények éltek arrafelé.

Wilcock: A piramisok, amelyeket ezekben a földalatti városokban találtak, hasonló felépítésűek a Föld felszínén látottakhoz? Más szóval, ezek is egymáshoz illeszkedő kőtömbökből lettek összeillesztve? Vagy van valami bizarr ezekben a piramisokban?

Peterson: Nem láttam semmilyen bizarr dolgot. Általában olyan anyagokból készültek, amit a közelben, vagy a hegy belsejében találtak. És emlékezz rá, ezt az alakja miatt építjük, mert az alakja információs formában hatással van az univerzumunk egy harmadára.

Wilcock: Wisdom Teachings című másik műsoromban több epizódot is készítettem a piramis technológiáról és arról, hogy hogyan hozzák létre ezt a bizarr hatást. És most azt mondod, hogy van egy olyan civilizáció, amelynek a piramisa nem éri el a Föld belsejében lévő barlangjuk mennyezetét.

Peterson: Így van. Továbbá beszéltünk korábban a csonka piramisokról. Csonkított piramisok vannak a föld alatt. Ez már modernebb, mert megtanultuk hogyan csináljuk... Vegyük pl a Gízai nagy piramist. Tudjuk, hogy zárókövek voltak rajta, amelyek megtöltötték a piramis lépcsőit. Vagyis burkolat volt rajta. És ezek lejöttek egy bizonyos módon és megálltak. A piramis azon része és az alakja... a piramis többi része koncentrált információ és aztán ez az információ fennmarad a csúcsán és felsugárzik.

Wilcock: Vannak lent olyan városok, amelyekben az építők és a túlélők még mindig élnek

Peterson: Az egyetlen ilyen, amiről tudomásom van, az az Antarktiszon lévő.

Wilcock: Beszélnél erről egy kicsit?

Peterson: Nos, történt ott egy lezuhanás kb 200 000 évvel ezelőtt. Abban az időben az a vidék trópusi volt. Pálmafák voltak ott. Ahol a becsapódás történt, ott pálmafák voltak. Ez jelenleg kb 5 km-rel a jég alatt van. Ez lett kiásva. Leástak oda egy hatalmas alagutat. Nagyon sok ősi dolog úgy néz ki, mint amiket a korai sci-fi filmekben láthattunk, amikben megpróbálták kitalálni, hogy milyen lesz a jövő, de végül teljesen másmilyen lett. Nagyon gyorsan fejlődtünk. A nagyszüleim még fedett szekereken érkeztek. Szóval óriási előrelépés történt a technológia területén. Egy nagyon határozott váltás figyelhető meg a technológiában. A korai dolgok, amik odalent vannak, két vagy három más civilizáció maradványrétege alatt vannak. Ezek nagyon ősi, látszólag nagyon ősi dolgok, valószínűleg abból az időből, amikor még kerekekkel vezérelt készülékek voltak. De ezek a navigáló eszközök, a kerekek, a kerekek arányai, mind erre a civilizációra voltak beállítva.

Wilcock: Ha megnézzük az Antarktiszt, mit fogunk találni ott, ha kiderül az igazság?

Peterson: Számos réteget, különálló rétegeket fogsz találni, amelyek lakott területekről tanúskodnak. Számos különböző réteget fogsz találni, amelyeknek a megjelenése arról a civilizációról fog árulkodni, amely akkoriban volt ott. Csak a legutolsó réteg az, amely valójában az Antarktisz. Azt megelőzően ez egy trópusi sziget volt. És az pedig egy sokkal nagyobb szigetnek a része volt. Valószínűleg egy jó része ennek Atlantisz része volt, amit felkaptak és levittek oda. Mert Atlantisz számos részét megtaláltuk az óceánban, hátramaradt részeket. Sok része volt, amelyek erősen radioaktívak voltak és még mindig radioaktívak, olyan részei, amelyek elpusztultak. De az egyik dolog, amit találni fogsz ott a legalsóbb részeken, hogy a kezdetben ott élt emberek mind óriások voltak. És néhányan közülük, az én megértésem alapján, 11 méter magasak voltak.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 115053

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet