Mint forró kés a vajba: 1000 fokosra melegített késsel vagdosnak szét dolgokat

2016. december 21., szerda
Ha élvezed a művészi keretek között zajló pusztítást, melyet általában szimplán a szórakoztatás céljából visznek véghez, némi tudományos alappal, akkor ezt a videót nem hagyhatod ki. Szerteszét málló, lángoló csokoládék, egy füstölgő masszává folyó Tictac, gázzal megtöltött öngyújtók!

Hallottad már azt a mondást, hogy átmegy, mint forró kés a vajon? Nos, ez most új értelmet nyer. Az alábbi videóban ugyanis éppen azzal kísérleteznek, hogy mit, és milyen könnyen képes szétvágni egy 1000 fokosra felhevített acélkés.

Egy népszerű Youtube csatornán rendszeresen tűnik fel egy különös, komor, időnként lángoló, állandóan izzó acélkés, amit egy titokzatos alak fog kesztyűbe, vagy egyéb védőöltözetbe bugyolálva.

Ezt a kést ugyanis rendszeresen felhevítik, olyannyira, hogy az valósággal elkezdjen izzani, majd különféle hétköznapi tárgyaknak eresztik neki, a néző pedig csak ámul-bámul, és élvezkedik a pusztításon.

Ami azt illeti, tényleg van benne valami báj, ahogyan az izzó kés, sercegő hangok, láng, és szúrós füst kíséretében mállasztja szét a csokoládét, vagy az érett vérnarancsot.

De ha midnez még nem lenne elég, akkor végignézheted azt is, amint egy Tictac-ot szelknek keresztül, miközben a benne lévő cukorkák kipattognak és elolvadnak, majd sercegő hangok kíséretében egy füstölgő masszává folynak szét.

A videó végén még öngyújtókkal is megpróbálkoznak, érdemes végignézni, hogy mikkel bír el a forrongó kés.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen video érdekesség


Megtekintések száma: 54133

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet