​Miskolci játszótéren verekedett össze két anya, egyikük a hajánál fogva rángatta és ököllel verte a másikat

2021. február 1., hétfő
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy nő és egy férfi ellen garázdaság miatt.

A vádirat szerint a gyanúsítottak 2020 áprilisának egyik délelőttjén egy miskolci közterületen szóváltásba kerültek egy kisgyermekes nővel azért, mert annak gyermeke az ő kiskorú gyermekükkel a játszótéren konfliktusba került.

Hangosan szidalmazták a nőt, majd a gyanúsítottak közül a nő meglökte őt, amitől a földre esett és beütötte a fejét. 

Ezután a támadója a hajánál fogva megfogta őt, majd ököllel arcon ütötte.

A nőnek csak nagy nehézségek árán sikerült felállnia, majd megpróbált elmenekülni, amiben női gyanúsított megakadályozta, méghozzú úgy, hogy olyan erővel megrúgta, amitől az ismételten a földre esett. A már a földön lévő nőt tovább rugdosta.

A bántalmazó nő társa, egy férfi végignézte a bántalmazást, közben olyan kijelentést tett, hogy „nő a nő ellen”. 

Amikor megérkezett bántalmazott nő édesanyja, felszólította a gyanúsítottakat, hogy fejezzék be a lánya elleni támadást. 

De mivel attól tartott, hogy a férfi esetleg bántja majd a lányát, megpróbálta lefogni annak ökölbe szorított kezét, ám ekkor a férfi ököllel megütötte őt.

A kisgyermekes anya a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján is zúzódásos sérülések keletkeztek, de nem terjesztettek elő magánindítványt – írja az ügyészség.

Az ügyészség a gyanúsítottak közül a büntetlen előéletű nővel szemben pénzbüntetést, míg büntetett előéletű társával szemben elzárás büntetést indítványozott.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2353

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet