Mit látsz bele ebbe a képbe?

2017. február 8., szerda
Nézd meg jó alaposan, és megmondjuk, ki vagy!

Elég egyetlen pillanatra ránézned a képre, és ha ezzel megvagy, akkor azonnal csukd be a szemed, ugyanis egy utazásra invitálunk téged, méghozzá mélyen a tudatalattidba.

Rengeteget elárulhat rólad az, amit egyetlen ezredmásodperc alatt látsz bele valamibe.

Ez a többnyire fekete-fehér kép kiválóan alkalmas arra, hogy szembenézz a benned uralkodó személyiségeddel. És azzal, hogy ő, vagyis te hogyan látjátok a világot.

Alapvetően négy dolgot láthattál a képbe, ám ha te mást láttál bele, ne habozz nekünk megírni kommentbe az általad látott egyedi megfejtést.

Női arc

Ha egy női arcot látták, az arról árul el nagyon sokat, hogy mennyire elvarázsolt kis személyiség vagy. Ez a tulajdonság sokszor nem pozitívnak értendő, de te mégis képes lehetsz kihozni belőle a maximumot, és ne hagyd, hogy elvarázsoljon saját belső világot.

Használd a saját céljaidra a benned rejlő varázslatot, mellyel sokkal könnyebben veheted majd az életedben az akadályokat.

Gyertyatartó

Ha a gyertyatartó képe volt az, amit azonnal látták, akkor benned nagyon nagy az önzetlenség, és alapvetően az emberek iránti feltétel nélküli szeretet vezérel. Személyedhez ugyanakkor hozzátartozik az álmodozás is. Ez nem baj, de azért vigyázz, hogy két lábbal még a Földön járj.

Férfi arc

A férfi arcának belelátása a képbe arra utal, hogy te mást akarsz, mint a nő. Azaz te nem elvarázsolt emberke vagy, hanem nagyon is gyakorlatias. Szeretsz érvelni, és nagyon jól tudod alátámasztani az igazadat, így könnyen érvényre tudod juttatni azt, amit akarsz.

Az ilyen emberek nem csak becsületesek és lojálisak, de van egyfajta tartásuk, ami miatt gyakran védelmet tudnak nyújtani másoknak is.

Gyertya lángja

Ez azt jelenti, hogy impulzív személyiség vagy. Állandóan megvan benned a tenni akarás, és a téged éltető tűz. Nem tudsz lassítani, és bár néha negatív értelemben kapkodsz, végül mindig neked kedvez a szerencse.

A vállalkozó kedvű emberek ugyanis szinte mindig sikeresek. nem azért, mert jobban tudnak valamit, hanem mert nem állnak le, és elégszer próbálkoznak ahhoz, hogy sikerrel járjanak.

ezotéria test és lélek lélek önfejlesztés önsimeret


Megtekintések száma: 240960

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet