Mit rejtegetnek az idegenekkel kapcsolatban? Újabb csúszás Anglia Ufó aktáinak nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban!

2017. május 21., vasárnap
Állítólag időt akarnak nyerni vele, hogy minden kompromittáló aktát kitöröljenek, és eltüntessenek

Valami zajlik Angliában, méghozzá a háttérben, az ufó-akták nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban.

Mint ismeretes, évek óta lobbiznak egyes szakértők azért, hogy az idegenekről szóló, és a hozzájuk fűződő dokumentumok legyenek teljesen nyilvánosak. Ezzel meg lehetne ismerni, hogy a múltban a brit kormány milyen szinteken folyt bele az idegenek utáni kutatásokba és megfigyelésekbe.

Rejtélyes módon ez a dolog azonban évról-évre, hónapról-hónapra tolódik. Most a Brexit, és a hamarosan megtartandó új választások újra felvetették a kérdést, hogy az egész nyilvánosságra hozatalt elcsúsztatják.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint azonban ez az egész egy színjáték.

A valódi cél az, hogy még egy kis időt nyerjenek, hogy minden bizonyítékot el tudjanak tüntetni, és ezeket a rejtélyes ufó aktákat "kifehérítsék".

Legutóbbi alkalomal összesen 18 ilyen akta került nyilvánosságra majdnem, azonban a Védelmi Minisztérium illetékes osztálya végül visszaküldte ezeket az aktákat további "cenzúrára".

Kérdés, hogy mit akartak akkor cenzúrázni, és egyáltalán: mi szükség erre?

Hiszen a nyilvánosságra hozatalok lényege pont az lenne, hogy az eredeti információkat tartalmazó dokumentumokat jelentessék meg. Az újabb csúszás tehát szándékos lehet, hogy legyen idő a kompromittáló anyagokat valahogy átmenteni egy titkos anyagokat tartalmazó dossziéba?

Állítólag a híres Rendlesham erdőben történt földönkívüli csészealj leszállásának esete is ezek között a dokumentumok között van, amikoris egy katonai tiszt állította, hogy idegeneket látott.

Minden nagyban függ attól, hogy ki kerül hatalomra, kit választanak meg, de még neki sem lesz meg a teljes jogköre, hogy nyilvánosságra hozzon mindent. Itt ugyanis komoly felsőbb erők járnak közben.

Sokak szerint egyes fájlok és akták soha nem lesznek kitéve a közvélemény kíváncsi szemei elé, és ha valaha is nyilvánosságra hoznak további ufó-aktákat, azok jelentősen ki lesznek "fehérítve", kevés konkrét információt fognak tartalmazni.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés ufó akták akták


Megtekintések száma: 96446

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet