Mit tennél ha EZ kerülne eléd az út közepén ülve, miközben autózol?

2017. november 20., hétfő




Ijesztő felvétel látott napvilágot valamiről... ami talán nem is ember!

A régi öreg autósokat is a halálba kergette volna a félelem attól, amit nemrégiben egy autós rögzített a malajziai Kuala Lumpur közelében.

Az autó műszerfali kamerája ugyanis hihetetlen, és egyben vérfagyasztó dolgoknak volt a tanúja.

Az autós elmondása szerint éppen Tamas Tasik Perdana és Bukit Tunku - Kuala Lumpur egyes részei - között autózott, amikor valamit megpillantott maga előtt a távolban.

Ez a valami az út közepén tanyázott, mozdulatlanul. Az autós ahogyan egyre közelebb ért, lassítani kezdett, majd majdnem megállt.

A mögötte ülő utasok is elkezdtek furcsán nézni erre a valamire, és többen megjegyezték, hogy az egész nagyon ijesztő.

A videó végén pedig kitör a pánik, és az autó vezetőjének a hangjában is ki lehet érezni a halálfélelmet. Ezrét nem habozott, visszafordult aza utóval, majd egy másik útvonalon ment tovább, az esetet pidig jelentette, és a felvételt feltette az internetre, hátha valaki tudja, mi lehetett.

A felvétellel kapcsolatban azóta rengeteg különféle teória született.

Egyesek szerint egy útonálló szellem képe jelent meg a videón, aki korábban egy olyan személy volt, aki balesetben hunyt el, az adott útszakaszon. Akadnak olyanok is, akik szerint csak egy rablótámadás előkészítését láthattuk.

Arrafelé ugyanis jelentettek olyan eseteket már korábban, hogy útonálló alakokkal próbálták megállásra kényszeríteni az autósokat, majd kirabolták őket.

De akkor miért esküsznek az autó utasai és a vezető arra, hogy mérhetetlen félelmet éreztek, amikor meglátták az alakot?

Szerinted mit láthattak pontosan?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem bizarr ijesztő durva


Megtekintések száma: 116293





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet