Modern karperecet ábrázolnak az ősi sumer faragások a régészek szerint?

2023. augusztus 25., péntek




Utalás az Anunnakik technológiájára?

A legtöbb írásos, és faragott, vagy egyéb ábrázolt nyoma az Anunnakik jelenlétének a Földön a sumer kultúrában maradt fenn.

Ezek voltak a legősibb ilyen ábrázolások, és bár sokan úgy hiszik, hogy "csupán" égi isteneket ábrázoltak ezek az alkotások, valójában a paleoasztronautika az égi isteneket az Anunnakikkal azonosítja.

Ők voltak, akik hatalmas szerepet játszottak a sumer birodalom létrejöttében, és ők voltak azok, akik kezdetleges technológiai tudással látták el az emberiséget.

Eredetileg azért érkeztek a Földre a legendák szerint, hogy aranyat bányásszanak, hogy azt különleges technológiával átalakítsák, amit saját bolygójuk, a Nibiru légkörébe juttatva megmenthették azt a biztos pusztulástól.

Az Anunnakikról fennmaradt ősi faragások, domborművek rengeteg elfedett részetről árulkodnak az Anunnakik technológiáját illetően.

Egy kifejezetten téma szakértő kutató, Giorgio Tsoukalos megjegyzi, hogy az Anunnakiknak nemcsak szárnyaik vannak ezeken az ábrákon, hanem úgy tűnik, védelmi felszerelésük és valamiféle szerkezet a csuklójukon.

Rengeteg különféle interpretáció született arra vonatkozóan, hogy mi lehet az az ominózus csuklószerkezet, vagy karperec.

Korábban például a szintén több - nem csak sumer - alkotásokon felbukkanó rejtélyes kézitáskról is sokminden keringett, de az egyik legvalószínűbb elképzelés az volt, hogy talán valamiféle radioaktív hordozható reaktor lehetett, vagy valami ehhez hasonló.

De vajon a csuklóra erősített szerkezet mi lehet? Egy óra? Vagy valami más? Netán kommunikációs eszköz?

Ha jobban megnézzük, akkor láthatunk benne egy szimbólumot, mely sokak szerint a Nap szimbóluma. Az Anunnakikat gyakran kapcsolatba hozták a Nappal, egyesek úgy vélték, a Nap szülöttei, mivel az égből ereszkedtek alá.

Sitchin párhuzamot von az Anunnakik és a bibliai nefilimek között. Szerinte az Anunnakik voltak a főistenek, a nefilimek meg az ő leszármazottjaik, akiknek az volt a feladata, hogy emberi-idegen hibrideket nemzzenek. Más források viszont a nefilimeket egy az egyben az Anunnakiknak tekintik, és talán meg is volt köztük a keveredés.

Ez az egész úgy jön ide, hogy a titokzatos karperec talán egyfajta kommunikációs eszköz lehetett. Olyan, amivel csak az Anunnakik rendelkeztek, és a később az emberekkel elvegyülő nefilim óriások már nem.

Idővel ugyanis a nefilimek száműzötté váltak, mivel nem képviseltek tiszta vérvonalat az Anunnakik között.

Végül, mikor az Anunnakik tovább álltak, itt hagyták velünk együtt őket. Az évezredek során pedig a nefilimek genetikai állománya hibrid mivoltuk miatt olyannyira megromlott - ebben szerepet játszott idővel a beltenyészet kialakulása is - hogy végül néhány száz évvel ezelőtt kipusztultak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik sumerok sumer


Megtekintések száma: 341186





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet