Modern népirtás zajlik Európában?

2017. május 26., péntek
A nyugati társadalom meg nem születő gyermekei, és az egyre csökkenő többség vészjósló előjelei a földrész végét jelezhetik. Hogyan viszi a szakadék szélére Európát a politikai korrektség, és a tehetetlenség?

Az európai polgárság lassan hanyatlóban van. A nyugati társadalom pedig pusztulni kezdett. A többségből hamarosan kisebbség lesz, a kisebbségből pedig többség.

Fordulni fog a kocka, és igen nagy lesz ez a fordulat. Ha nem vigyázunk, akkor Európa valóban semmivé fog foszlani. és itt nem csak a mérhetetlen nagy bevándorlási hullámokról, vagy az elmúlt évek terrorjáról van szó.

Arról, hogy a modern, civilizált társadalomban élő emberi társadalmak bukásra, kipusztulásra vannak ítélve.

Egyszerűen nem születik elég gyermek. Egyfajta modern népirtás zajlik sokak szerint, és annak a következménye lesz az, hogy alig 50 éven belül már a jelenlegi kisebbségek lesznek többségben, és bitorolják majd el a nyugati civilizáció romjait.

Pár évtizede még csak nevettünk volna azon, ha valaki azt mondja, hogy Eurábia. Ma viszont már riasztó fenyegetésként hatnak ezek a szavak, és az a legfélelmetesebb az egészben, hogy van benne ráció.

Hogy Európa, és a teljes nyugati világ elkerüli-e a véget, azt nem lehet tudni, hiszen itt hónapról-hónapra képes teljes fordulatot venni mind a világpolitika, mind a történelem.

Sokak szerint - ezek aztán részben igazolt tényekként is kezelendőek egyes történészek szerint - Észak-Afrika nem sivatag volt, hanem hatalmas, igen népes és élhető termőterület.

Később az arabok tették azzá, ami ma, a kevéssé ökotudatos kecskelegeltetés, nyomor és éhezés, valamint a mezőgazdasasági munka teljes hiánya.

Egyes kutatómunkával született művekben azt is felhozzák a régi civilizációk bukásának okaként, ami ma is fenyegeti Európát, jobban, mint eddig bármikor: a bevándorlási hullám.

“Ha Róma nem fogad be oly sok idegen származású férfit oly rövid idő alatt, ha ezek a jövevények átmentek volna Róma iskoláin ahelyett, hogy a nyomornegyedekbe kényszerülnek, ha a Birodalom képességeik és tehetségük alapján bánt volna velük és megadta volna az időt asszimilációjukhoz valamint felzárkózásukhoz, talán szert tehetett volna egy új faji és irodalmi vitalitásnak eme infúzió révén, és maradt volna egy római Róma, mint a Nyugat hangja és a fellegvára.” - Simon & Schuster, 1944, 366. oldal.

A Római birodalom egységes kultúrája ekkor megbomlott, és szertefoszlott. A birodalom pedig elindult a lejtőn, ami végül mindennek széthullásához vezetett.

Sokak szerint ugyanez vár Európára is, és az egész nyugati kultúrára is, Amerikával bezárólag. Az arabok, és a keleti civilizációk fogják megnyomni a "reset" gombot az emberiséget, és bármennyire tetszik, vagy nem tetszik nekünk, ők lehetnek az emberiség következő generációjának képviselői.

Főleg akkor, hogy a fejlett nyugat a homokba dugja a fejét, és megpróbál nem tudomást venni a problémáról...

OSZD MEG másokkal is!

európa politika globális kataklizma bevándorlás


Megtekintések száma: 188203

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet