Montauk-projekt: az első hipertér ugrási kísérlet

2023. július 4., kedd




Amerika a legnagyobb titokban végezte el az első időutazásos hipertér kísérletet. Szemtanúk számoltak be az eseményekről.

Sokan nem tudják, de az első interdimenzionális időugrási kísérletet már több évtizede követte el az emberiség.

Azonban a kísérlet maga olyan messzemenő következtetésekre kényszerítette a tudósokat, és olyan hihetetlen, a fizikát meghazudtoló eredménnyel zárult, hogy végül soha nem ismételték meg.

Legalábbis senki sem tud róla...

Két testvér, Duncan és Edward Cameron, kísérletét egykor Szivárvány Projekt néven ismerték, majd átkeresztelték Főnix Projektre.

Ennek a titkos divíziónál egyértelmű célja és értelme az volt, hogy a galaxis bármely pontjára el lehessen jutni egy interdimenzionális transzport rendszer segítségével.

Az egész Montauk-projekt szorosan összefügg az SS. Eldridge hajó eltüntetésével, majd hipertér ugrásával, amit 1943-ban hajtottak végre, szintén szigorúan titkos divízió keretében.

Mindkét kísérletet Preston Nichols, Duncan Cameron és Peter Moon újságíró hozta nyilvánosságra, és bár a hivatalos szervek mindent letagadtak, a mai napig vannak bizonyítékok, melyek bizonyítják, hogy az újságírók által állított dolgok igazak.

A Philadelphia kísérlet során 1943-ban tehát egy egész hajót eltüntettek, amikoris egy Tesla technológiát is felhasználó álcázórendszert teszteltek. A hajó visszatérve az eltűnésből pár perc után egybeolvadt a legénységgel, jópáran pedig örökre eltűntek a legénységből.

Az eredmények kiértékelését követően kiderült, hogy a hajó valójában az időben utazott, egy féregjáraton át. Az aktákat meghatározhatatlan időre titkosították, majd jegelték a projektet, mivel a fizikusok és tudósok túlságosan veszélyesnek találták a dolgot.

Végül a Légierő Montauk Point-on lévő bázisán került sor az újabb folytatásra, 1983-ban.

Ebben részt vett Neumann János is, aki a Philadelphia Kísérlet nehézségeit akarta felülmúlni, hogy a technológiát tökéletesíthessék, irányításuk alá vonhassák.

Az 1970-es években rengeteg ember elméjét vizsgálták a parapszichológiai kutatások keretében. Ekkor jöttek rá, hogy számos személynek a tudata mindig egy bizonyos napszakban zavarodik össze.

Kiderítették, hogy a zavaró jelek az éterben 412-420 MHz-es tartományba esnek. Ez volt az a szignál, amely összezavarta az alanyait. A jelek forrását sokáig nem tudták beazonosítani, aztán oknyomozásba fogva végül nagy nehezen megtalálták a forrást.

Ez volt a Montauk nevű bázis, ahonnan a jel eredt, egy a légierő által épített radar-antennából.

1984-ben Preston Nichols és Duncan Cameron fülest kapott, hogy a bázis már rég nem üzemel, ezért érdemes lenne megvizsgálni, kideríteni, hogy mi lehet ott.

A helyszínen rengeteg speciális generátort, magasfeszültségű szerkezetet találtak. Ezeket annak idején több titkos katonai projektben is felhasználták.

Találtak egy bizarr, szintén feszültség alatt álló tojása alakú fémes tárgyat, mely feltehetően egy Tesla-tojás volt.

Nikola Tesla ezt a szerkentyűt Kolumbusz-tojásnak is hívta. A megépítésének célja az állandóan forgó mágneses mező demonstrálása volt. 25-300 hertzes frekvencia tartományban működött, de az ideális tartomány a 35-40 hertz volt.

Nichols rábukkant egy hajléktalanra is a bázison, aki megmagyarázhatatlan módon emlékezett a kutatóra, akiről azt állította, hogy eltűnt mielőtt a bázist kiürítették volna.

Preston ezt nem rétette de ekkor már kezdett kirajzolódni az, hogy emlékei lehettek egy ködös múltról, melyre ő maga nem képes visszaemlékezni.

Később a bázisra másodjára ellátogatva egyre több emlékkép tért vissza az elméjébe.

Kiderült, hogy Preston egy olyan programozott ember volt, aki egyidejűleg két különböző idősíkon is képes volt létezni. Nem csak a Philadelphia kísérletben vett részt, hanem a Montauk projektben is.

Az is kiderült továbbá, hogy a rejtélyes Montauk-antenna egyfajta erősítőként funkcionál, mely felgerjesztette a pszichikai energiát, így volt képes Preston visszakapni az emlékeit, legalábbis részben.

A férfi soha nem tudott teljes mértékben elszámolni a kiesett idővel, de számtalan bizonyítékot gyűjtött arra vonatkozóan, hogy az amerikai kormány a múltban megdöbbentő hipertér kísérleteket vezényelt le, hajtott végre, melyek talán még ma is folynak...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés időutazás titkos katonai technológia titkos katonai bázisok montauk philadelphia kísérlet hipertér ugrás


Megtekintések száma: 126061





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet