Morvai Krisztina elképesztő dolgokról számolt be mi megy Brüsszelben Magyarország ellen – videó

2018. szeptember 9., vasárnap




Végső politikai és gazdasági támadás indult Magyarország ellen!

Megcsúfolja a jogállamiságot a Sargentini-jelentés. A dokumentum számos olyan ponttal kapcsolatban fogalmaz meg kritikát Magyarországgal szemben, amelyek soha nem voltak szabályozva az Európai Unió joganyagában. Az eljárást, amelyet a jelentés megszavazása esetén megindítanának az ország ellen, semmilyen jogszabály nem rögzíti.

A politikus a Sargentini-jelentés kapcsán rögzítette, számos sebből vérzik a dokumentum, hiszen több olyan eljárásjogi szabály sincs lefektetve, amely alapján Magyarországot jogi úton támadni lehetne.

Morvai Krisztina szerint a jelentés és a körülötte kialakult vita jó reklám a májusi EP-választások előtt Magyarországnak, amely képes volt fellépni a tömeges, illegális bevándorlással szemben.

Morvai Krisztina arról is beszélt, hogy bár a fősodratú médiában nem észlelhető, de nagyon agresszív támadás indult Magyarország, Lengyelország és Olaszország ellen is, amelyet a Soros Györgyhöz köthető szervezetek gerjesztettek.

A képviselő elmondta, az uszítás egészen addig terjedt, hogy a sorosisták párhuzamot vontak az egykori weimari köztársaság, a nácik támogatása és napjaink folyamatai között.

Ennek problematikusságáról Morvai Krisztina, független európai parlamenti képviselő beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában:

OSZD MEG másokkal is!

érdekes magyarország európa politika menekültek brüsszel


Megtekintések száma: 15482





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet