Morvai Krisztina: ezt végre ideje lenne betiltani az EU-ban: a magyarszívű képviselőnő nekiment Brüsszelnek!

2018. május 1., kedd




Szerintetek is igaza van?

Morvai ismét kiosztotta az EU és a brüsszeli politika negédeskedő, és igencsak önbizalommal telt, felfuvalkodott bürökratáit.

Szinte nincs olyan napirendi pont az Európai Parlament ülésein, aminek kapcsán – képletesen – “bele ne rúgnának” Magyarországba és/vagy Lengyelországba. “Ön szerint melyik a nagyobb jogsértés?

Közel 800 ember véresre verése a rendőrség által (Katalóniában) vagy a külföldről támogatott civil szervezetek szabályozása (Magyarországon)?”

– kérdezte Morvai Krisztina Vera Jourova emberi jogokért felelős biztost, aki szokás szerint a magyarországi jogsértéseket tartotta kiemelendőnek beszédében.

Szerinte ugyanis létezik az a bizonyos jelenség, melyet bár tagad az EU, mégis messziről látszik az egész.

Ez pedig nem más, mint az a bizonyos hungarofóbia, azaz magyarellenesség.

Brüsszel teljes mértékben gyűlöli Magyarországot és a magyar népet, mert nem fogadják el a kvótát, és nem akarnak kötelező betelepítést, nem akarnak idegenszívűekkel együtt élni ezen a szent magyar földön.

Az alapjogok helyzetéről szóló EP vita és jelentés megdöbbentő hiányossága volt – egyebek mellett -, hogy az európai polgárok sérelmére elkövetett terrorcselekményekről még csak szó sem esett, holott ezek meglehetősen mélyen és drámaian érintik a polgárok alapjogait. Morvai Krisztina feltett kérdésére Vera Jourova jogérvényesülésért felelős biztos nem válaszolt.

Miért is válaszoltak volna, hiszen tudják nagyon jól, mire hívta fel Morvai asszony a figyelmet.

Miközben Nyugat-Európa széthullik, ők azzal vannak elfoglalva, hogy vannak, akik nem követik azta diktatórikus csatasort, amibe beállították őket.

Kényszerrel...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika morvai krisztina


Megtekintések száma: 10604





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet