Morvai Krisztina: háttérhatalmi beépülés dolgozik a nemzetünk ellen az EU-ban!

2018. február 21., szerda




Ki akarják csinálni Európa nemzetállamait, köztük hazánkat.

A magyarok nem kérnek az ENSZ migrációs tervezetéből. Ezzel egyetért Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő is, aki egy interjúban beszélt arról, milyen hátborzongató helyzetben van Magyraország és a V4 országok.

Brüsszel ugyanis a nemzetállamok kivéreztetését tűzte ki célul, és azt, hogy teljes mértékben felszámolják a keresztény értékeket képviselő területeket.

Egy egységes, vallássamleges - de mégis az iszlám javára billenő - multikulturális világ bevezetése zajlik a kontinensre.

Az ENSZ migrációs tervezete valóságos botrány. Ez ugyanis azt is lehetővé tennlé, hogy a bevándoroltatás nemzetközi szinten menjen végbe, és a jogalapját a nemzetek felé helyezi.

Az EU szemében nincs különbség menekültek és bevándorlók között, ez pedig óriási nagy baj...

Az EU-nak nem fontosak a hagyományok, a keresztény kultúra, és a nemzettudat. Éppen ezért az ő saját értékrendjét akarja rákényszeríteni azokra az országokra, melyek még hisznek ezekben.

Morvai Krisztina szerint óriási a baj, mert egy olyan ideológiát, egy olyan szemléletet akarnak ránk kényszeríteni, amit nem akarunk, ez pedig majdnem olyan, mint amikor a Szovjetek a kommunizmust akarták ránk erőltetni.

Brüsszelnek az a baja, hogy a régi Európát védjük, a régi Európa pedig a szemükben már nem is létezik.

Helyette a multikulturális, migránsokkal teletűzdelt Európa van kialakulóban...

Érdemes végignézni a lenti interjút...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika morvai krisztina


Megtekintések száma: 23132





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet