Morvai Krisztina kiosztotta az EU-t: "Valljanak színt! Az EU térdre akarja-e kényszeríteni hazánkat bevándorlás-ügyben?"

2018. március 1., csütörtök




Morvai Krisztina, a magyarság és a magyarok egyik legnagyobb képviselője ismét szembeszállt az EU-val, és annak gúnyos vezetőivel.

Azt lehet mondani, hogy alaposan helyre is tette őket, ugyanis erős, és igazán kemény kérdéseket szegezett nekik az Európai Parlament legújabb plenáris ülésén.

Arról kérdezte az U vezetőségét, hogy miért és milyne jogon akarják Magyraországot teljesne kifosztani, és miért próbálják nemzetünkre erőltetni a menekültek befogadását.

"Mi az igazság, valóban meg akarják fosztani Magyarországot a felzárkózási és egyéb pénzügyi forrásoktól, ha nem vagyunk hajlandóak migránsok tömeges befogadására?" - fakadt ki.

Miközben az EU elnyomja, és szándékosan nem veszi komolyan a bevándoroltatás egyre növekvő demográfiai veszélyeit, és az ezzel járó terrorfenyegetettséget, eközben a nemzetállamokat kezdte el terrorizálni, mint valami diktatúra.

A támogatásokat a viselkedéshez kötnék, mint egy igazi totalitárius diktatúrában. Ez pedig teljességgel megengedhetetlen.

Nem szabad elfelejteni, hogy a kohéziós és egyéb “EU pénzeket” nem könyöradományként és nem szívességből kapjuk, hanem cserébe azon hatalmas profitokért, amit a nyugati cégek hazánkban realizálhatnak, és hazavihetnek.

A képviselő által feltett kérdésre “a demokrácia jegyében” szokás szerint nem érkezett válasz.

Persze így április 8. felé közeledve igen súlyos okaik vannak a hallgatásra, amikor a tömeges bevándorlásról van szó.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa magyarok politika magyraország morvai krisztina


Megtekintések száma: 34937





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet