Morvai Krisztina olyan kellemetlen kérdéseket tesz fel a bevándoroltatásról, amin kikerekedik az EU politikusainak szeme

2018. március 8., csütörtök




Érezhetően feszengenek a székeikben.

Az Európai Bizottság új programjának vitáján Morvai Krisztina rámutatott:

A programból világos, hogy az illegális migrációt kemény eszközökkel üldözni fogja a Bizottság, a legális migrációt támogatja.

Nem világos azonban, hogy a kettő között pontosan mi a különbség, ezért arra kérte Frans Timmermans illetékes európai uniós biztost, hogy az európai polgárok számára érthetően és egyértelműen magyarázza el a különbséget legális és illegális bevándorlás között.

A felvételen Morvai Krisztina felszólalása és Timmermans biztos - meglepően egyenes tartalmú - válasza látható.

A beszédek és ez a szócsata meglehetősen feszült volt annak idején, és 2015 júliusában zajlott le, épp a bevándorlási hullám kirobbanásakor.

Az EU politikusai vajon már akkor teljes mérétkben tisztában voltak vele, hogy egy 2004-ben már egy ENSZ biztos által felvázolt tervet hajtanak végre?

Hogy az EU létfenntartása függhet majd a migrációtól, és attól, hogy sikerülhet-e az európai lakosságot szép lassan lecserélni?

Bár olyan állapotok uralkodnának Európában, mint akkor...

pedig már az akkori állapotokat is menthetetlennek hittük... azóta pedig eltelt lassan 3 év, és újabb mélységekbe süllyedt az európai önfeladás.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 100449





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet