Morvai Krisztina reagált arra, hogy Brüsszel támadást indított Magyarország ellen! - VIDEÓ

2018. április 27., péntek




Brutális támadás a nemzet ellen. Brüsszel és az EU arrogáns politikusainak aljas húzására reagált a magyar képviselőnő!

Íme fogják soha békén hagyni Magyarországot, amíg hazánk nem enged, és nem vállalja fel a kötelező kvótát.

Ezzel azonban gyakorlatilag kivéreztetnék hazánkat, és az diegenek kezére jászanák.

Azonban éppen ez lehet az EU célja, és ezért próbálja most minden áron megbüntetni hazánkat, és aláásni a teljes nemzeti szuverenitásunkat is.

Morvai Krisztina EP-képviselő a Magyarországról szóló brüsszeli vita kapcsán a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

A politikus már a vita során is rámutatott, hogy óriási szakadék van az európai polgárok többségének migrációellenes és a nemzetek függetlenségét támogató álláspontja és az Európai Parlament politikai összetétele között. A 2019-es európai parlamenti választásokra ennek a helyzetnek meg kell változnia.

nagyon fel van háborodva Morvai asszony, ami nem is csoda:

"Felszólalásaikat, jelentéseiket, szavazataikat ugyanúgy a tömeges migráció pártolása és az Európai Egyesült Államok-terv jellemzi, mint a balliberális pártfrakciókét. Ez így tarthatatlan! El kell érni azt, hogy az újabb európai parlamenti ciklusban (2019-től 2024-ig) az európai polgárok többségének valódi akarata nyilvánuljon meg az Európai Unió politikájában"

- állította.

"Világos: addig terjed számukra véleménynyilvánítási és szólásszabadság, amíg az ő migrációpárti, Európai Egyesült Államok-párti bizarr nézeteiket támogató álláspontokat hallanak"

Morvai Krisztinának szinte mindenben igaza van.

Ráadásul Brüsszel nem tudja, hogy valójában azokkal a magyarokkal, és azzal a magyar nemzettel packázik, akik számtalan dolgot túléltek már a történelem folyamán.

Mert mi igazi túlélők vagyunk...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika morvai krisztina


Megtekintések száma: 11721





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet