Morvai Krisztina teljesen kiakadt Brüsszel határozata miatt, kiosztotta őket! Elvették tőle a szót a sértődött bürokraták!

2018. május 18., péntek




Videó is készült az ominózus bizottsági ülésről! Mit meg nem engednek ezek maguknak?!

Brüsszel újra kiverte a biztosítékot a magyraoknál és a magyarokat képviselő Morvai Krisztinánál!

Ezúttal a Női Jogi és Esélyegyenlőségi (FEMM) szakbizottság fogadott el határozatot a 7. cikkely szerinti eljárás keretében arról, hogy Magyarország büntetést érdemel.

Mi sem jellemzőbb az Európai Bizottságra, minthogy ilyen hatalmas tudatlanságban tesznek hazánkkal kapcsolatban hibás kijelentéseket - szólalt fel Morvai, Magyarországot megvédve.

A hetedik cikkely alapján információhiányosan gyalázzák a hazámat a jogállamiság megsértése miatt - tetet hozzá.

"Fogalmuk sincs a magyar jogszabályokról..."

"Úgy gondolom, hogy Magyarországnak a velünk szemben folyó önkényes és megalázó eljárásokban nem védekeznie és magyarázkodnia kellene, hanem haladéktalanul meg kellene kezdeni a 2019. évi EP-választásokra a patrióta értékrendű, az Európai Egyesült Államok-tervvel szembeszálló, migrációellenes európai erők megszervezését, és az Európai Néppárt megreformálásával vagy új frakció alakításával Brüsszel politikai erőviszonyainak a polgárok valóságos akaratához történő igazítását."

Magyarországnak történelemformáló, sorsfordító küldetése van ma Európában, s minden egyes támadás, minden egyes 7. cikkelyes vagy egyéb önkényes gyalázkodás erre kell, hogy emlékeztessen minket és a többi patrióta európai polgárt is!" — nyilatkozta közleményében Morvai.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen magyarország európa botrány felháborító morvai krisztina brüsszelm


Megtekintések száma: 31333





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet