Morvai nekiment Merkelnek: olyat üzent neki, amire a mutti felkapta a vizet!

2019. május 4., szombat




Nagy igazságok vannak ezekben a szavakban!

Folytatódik a migránsok Európába áramlása, miközben megdöbbentőek az adatok az Unióban élő fiatalok munkanélküliségi adatai.

Hívjuk el az Európai Parlamentbe Merkel asszonyt, és kérdezzünk rá, mégis hogy képzeli ezt

- javasolta Morvai Krisztina az EP plenáris ülésén. Érdemes a lenti videót végighallgatni és nézni!

Morvai Krisztina munkásságát mindig is előszeretettel követtük nyomon mi is, és a magyra emebrek szinte kivétel nélkül.

Az egyik - és talán egyetlen - igazán harcias asszony, aki képes a nemzetéért kiállni, és akarattal tesz is azért, hogy az Európai unióra a veszedelmet elhozó nyugati politikai naplopók berezeljenek a padsorokban.

Ha megjeleneik Morvai a plenáris ülésen, szinte minden esetben megijednek az EU "szakemberei", nagy és neves politikusai.

A részeg Juncker, vagy a már-már teljesen labilis elmeállapotú Merkel is.

Merkelnek ugyanis semmi mást nem köszönhet az Európai közösség, mint azt, hogy az iszlám kultúra előtt hanyattvágta magát midnen ország, most pedig hagyja, hogy akaratán kívül szép lassan felszámolják a saját, több ezer éves kultúráját és ideológiáit.

A nyugati világ pusztulóban van, ahogyan az európaiság is.

Ez ellen pedig csak úgy lehetne tenni, ha a nép fogná, és leváltaná ezeket az aljas, és korrupt politikusokat, akik eladták az országaikat, és tálcán kínálták fel Európát az idegenszívűeknek.

Az biztos, hogy el fog majd jönni az igazság pillanata. Európa nem vak! Európa bár lassú felfogású, de a nyugati világ polgárai is fel fognak ébredni az apátiából. Sok helyen ezt már meg is tették!

És jaj lesz annak a politikai garnitúrának, ami eddig hazudott, mert ezen hazugságok országhatárokon átíveltek, és emberek életét tették tönkre.

A nép pedig revansot akar majd, és vissza fogja állítani az IGAZI jogrendet!

OSZD MEG másokkal is!

politika morvai


Megtekintések száma: 35207





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet