Mozgásban lévő ufót kapott el a Mars Curiosity?

2017. június 17., szombat




Bizarr, fénylő anomália tűnt fel az egymás utáni sorozatképeken, mely egyértelműen változtatja a pozícióját. A NASA hallgat.

Egy felkerült timelapse videóban számolnak be ufó kutatók arról, hogy a NASA Curiosity rovere milyen döbbenetes jelenséget, pontosabban ufót filmezett a Mars felszínén.

Pontosabban a vörös bolygó felszíne felett közvetlenül.

A rover a 4658. napon készítette el ezeket a rendkívül érdekes és a NASA számára feltehetően nagyon is kompromittáló képeket.

A képek egymás után, sorozatban készültek néhány ezresmásodperc, vagy másodperc különbséggel.

Eredetileg alig, vagy egyáltalán nem volt szembetűnő a szóban forgó anomália. A NASA ugyanis sokak szerint szándékosan túlsötétítette a képet, hogy ezzel eltakarja előlünk a valóságot.

Azonban az ominózus képeket feljavítva, kivilágosítva már láthatóvá vált az a sötét, de csillogó tárgy, ami a képek tanulsága szerint pozíciót változtat a Mars pora felett.

Valami, ami akkor haladt keresztül a rover közvetlen közelében az adott területen, amikor az éppen sorozatképeket készített.

A NASA sokáig nem is kommentálta a vádakat. Később csupán annyival álltak elő a nagy nyomás hatására, hogy ezek a képeken látható anomáliák valójában pixel, vagy képhibák.

De vajon a képhibák következetesen minden egyes képen egy kicsivel arrébb kerülnek a térben? És úgy tűnik, mintha haladnának?

A videón egyébként több más érdekesség is feltűnik, többek között egy érdekes fényforrás, és a távolban valami, ami mintha kiemelkedne a felszínből.

Nem ez az első, hogy rendkívül szokatlan dolgokat rögzítenek a Marson. Mindeddig azonban olyan felvételek kerültek csak elő, melyekbe a NASA bele tudott magyarázni bizonyos dolgokat, így a nagy, átütő erejű bizonyítékok még egyelőre váratnak magukra.

Vagy arról van szó, hogy megpróbálnak minket hülyének nézni? Mindenki döntse el maga!

OSZD MEG másokkal is! 

ufók idegen mars nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 26906





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet