Műholdas felvételek bizonyítják: ősi civilizáció által épített városok vannak az Antarktisz jege alatt!

2017. november 18., szombat




Lehetséges, hogy amit eddig tanítottak nekünk az emberi idővonallal kapcsolatban, az mind hazugság, és valójában nem csak mi, hanem egy másik civilizáció is élt a Földön.

Arról van szó, hogy az Antarktisz jege alatt egy olyan népcsoport, vagy faj maradványai vannak, melyek bár a mainstream tudomány megpróbált már többször is eltitkolni, felszínre kerültek ezek az információk.

Sőt, amit eddig elrejtett a jég, az az elmúlt évek olvadásainak köszönhetően a felszínre került...

Arról van szó, hogy egyre több műholdas képen jelennek meg olyan érdekes, párhuzamosnak látszó struktúrák, melyek az összehasonlításokban is egy az egyben egyeznek a felszíni épületek és egyéb települések romjaival a Föld más pontjain.

Ezeket biztosra vehető, hogy nem a szél vagy a természet formálta.

Mindvégig ott voltak a jég alatt, de nem voltak eddig láthatók. Most a globális felmelegedés az elmúlt évtizedekben mindent megváltoztatott.

Titokzatos, katonák által őrzött régiók is vannak az Antarktiszon, ezt több kutató is megerősítette az ott tartózkodása idején.

Vannak területek, ahová egyszerűen nem is engedték a kutató repülőgépeket berepülni, nehogy túl sokat láassanak a kiolvadó, több ezer éves piramisokból és városromokból. Sőt, egyes jelentések és beszámolók szerint voltak olyan kutatók, akik feltehetően túl sokat tudtak, és végül rejtélyes körülmények között vagy nyomuk veszett, vagy a bázisokon lelték halálukat.

Természetesen ezeket a kormány eltusolta, és azt állították a hivatalos jelentésekben, hogy valójában természetes halált haltak - egy ízben szívinfarktust kapott, egy másik esetben agyvérzést.

"Bármi is van az Antarktiszon, nagyon őrzik azt. Egyes térségek tele vannak katonákkal, és valamiféle ásítás is zajlik ezeken a területeken" - számolt be róla egy korábban az Antarktiszra kutatókat gyakran szállító pilóta.

Már korábban is számos képen feltűnt egyeseknek, hogy a kontinens egyes hegyvonulataiból hatalmas piramisszerű alakzatok csúcsosodnak ki.

Sőt, egy másik ízben egy hatalmas lépcsősort találtak, peronokkal egy műholdas felvételen. Ezek egyike sem magyarázható a természet erőivel.

Egyre több felvétel kerül elő, melyen romok, kifejezett mesterséges struktúrák körvonalai láthatók.

Hogy mit titkolnak az Antarktisszal kapcsolatban, az egy nagy rejtély.

Az azonban bizonyos, hogy a kontinens egykori lakóinak nyomai kezdenek láthatóvá válni, vagyis ezta mélységesen nagy és szörnyű titkot már nem sokáig tarthatják majd titokban…

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás antarktisz elveszett civilizációk ősi technolótia


Megtekintések száma: 69334





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet