Mumifikált földönkívüli tetem látható egy 1996-ból előkerült felvételen: itt az igazság?

2021. augusztus 14., szombat




Egyes plaeoasztronautika kutatások azt sejtetik, hogy talán rabok vagyunk saját bolygónkon, és a Naprendszert egy kozmikus kerítés övezi.

Az oroszok lehetnek a birtokában az első igazi idegen tetemnek? Egy olyan mumifikált földönkívülinek látszó valaminek a teste látható egy 1996-ban készült felvételen, ami könnyen lehet egy földönkívüli lény.

A felvételen egy kisebb termetű - úgy egy kisebb csecsemő méretű - test látható. A test maga rendkívül rossz állapotban van a felvétel alapján, és bár mumifikálódott, gyakorlatilag csontvázról beszélhetünk.

A különleges leletet eredetileg egy Kaolinovy nevá kisvárosban találták valahol Oroszországban. A megtaláló egy bizonyos Tamara Vasilievna Prosvirina volt, aki elmondta, hogy egy különös pszichológiai rendellenesség gyötörte.

Éppen ezért sokan nem veszik elég komolyan a történetét, és felmerült több szkeptikusban is az a lehetőség, hogy a nő csak meghamisította az egészet.

Itt azonban ennél jóval többről van szó. A felvételen ugyanis sokak szerint egy különös lény látható, ami szinte biztos, hogy nem ember.

A különös lény alig 25 centiméter magas, és ennek ellenére az össze csontja ki van fejlődve, legalábbis a videók további részéből ez derül ki. A videókon alaposan szemügyre vehetjük a lényt, amin nem mutatkoznak deformitás jelei.

Szemmel láthatóan nem egy emberi csontváz mutációjáról van szó, hanem egy eddig ismeretlen létformáról.

Az ismeretlen testet eredetileg a város egyik temetőjében találta egy jelöletlen sír mellett a földből félig kifordulva.

A videó tanulsága szerint a nő azonnal megpróbálta megfejteni, hogy mit is talált pontosan, mivel legelőször azt hitte, hogy egy csecsemő mumifikált testére bukkant.

Csak később, a fejforma és a koponya tanulmányozása során döbbent rá, hogy ez valami egészen más lehet.

A különös lénynek voltak olyan csontjai, amik az emberre nem jellemzők, és sokkal kevesebb csontból épült fel maga a csontváz, mint egy emberi csontváz.

A szemei a szemgödrök alapján hatalmasak voltak, akár egy macska szemeivel is vetekedtek.

Sokak szerint a felvételen látott múmia nem más, mint egy földönkívüli kis szürke mumifikált teste.

A rejtély megoldása soha nem derült ki, mert Tamara állítólag röviddel a videó készítése után meghalt, méghozzá mentális bajai miatt, legalábbis ezt nyilatkozta a kórház, ahol kezelés alatt állt.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 40956





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet