Muszlim női harcosok lephetik el, és robbanthatják fel magukat Európában? Veszélyben a világ!

2017. október 9., hétfő
Az Iszlám Állam megsemmisült, de Európában építheti fel az új Kalifátust!

Bár az Iszlám Államot szép lassan fizikailag felszámolják, a szövetséges erők mégis óriási vereséget fognak szenvedni. Egy olyan vereséget, melybe nem csak Amerika, hanem Európa, és minden ország belebukik majd.

Egyes elemzők szerint a világ csak most van igazán veszélyben.

Arról van ugyanis szó, hogy az Iszlám Állam fizikailag bár megsemmisülni látszik, a harcosaik és a félelmetes ideológia ragályként terjed el majd Európában, az első és akár sokadgenerációs muszlim és egyéb társadalmak között.

Ezen párhuzamos társadalmak már így is évtizedek óta le voltak szakadva az európai társadalomtól és normáktól.

Hamarosan ezen alvó sejtek radikalizálódása várható.

Az ISIS muszlim nőket kezdett el bíztatni arra, hogy robbantsák fel magukat, és harcoljanak az iszlám eszméért.

Az ISIS gyerekeket képez ki, hogy férfiembereket meghazudtoló hidegvérrel öljenek meg európai polgárokat, nőket és férfiakat.

A terroristák sorra veszítik el Irakban és Szíriában a megszállt városokat, nem jelenti az Iszlám Állam végét. A vereségek hatására a dzsihádisták egy új hálózat kiépítésére törekednek, amelyhez nem feltétlenül van szükségük területi bázisra.

Európában felépíthetik idővel az új Kalifátust, főleg, ha Európa továbbra is hagyja magát.

Rengeteg harcost küldtek el a Közel-Kelet instabil országaiba, hogy ott feszültséget keltsenek, új tagokat toborozzanak, és támadjanak, ha olyan utasítást kapnak. Emellett Európába, az Egyesült Államokba és a Távol-Keletre is megpróbálják bejuttatni legveszélyesebb harcosaikat.

Vagyis óriási a veszély, és ez a veszély csak folyamatosan nőni fog. Nem lehet ellene tenni, csak egységes összefogással, határozott fellépéssel, ami Európa esetén hiányzik.

Óriási erőbedobásra készül az ISIS. Korábban ugyanis kifejezetten megtiltotta a nőknek a harcokban való részvételt.

Az Irakban harcoló kormányerők jelentései alapján azonban ennek a kiáltványnak voltak előzményei, ugyanis az iraki katonák Moszul ostroma alatt egyre több női öngyilkos merénylővel és orvlövésszel kerültek harcérintkezésbe, ahogy a terrorszervezet mind jobban visszaszorult.

Hamarosan Európa nagyvárosaiban is megjelenhetnek a női terrorista merénylők, ez pedig óriási felfordulást hozhat majd az iszlám elleni harcban.

A kérdés, hogy mi, európaiak ezt meddig fogjuk még hagyni....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám terror bevándorlás


Megtekintések száma: 254795

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet