Na EZ a kereszténység vége: a svéd egyház változtatna Istenen, hogy más hívők felé nyissanak!

2017. november 25., szombat
A svéd evangélikus egyház szerint Istent „Atyának” hívni kirekesztő. nem akarják többé megtartani a férfias jellemzőket. OSZD MEG, ha szerinted is botrány.

Úgy néz ki, hogy egyes, egykor még tőlünk értelmesebbek gondolt európai országokban folynak napjainkban a legnagyobb szamárságok.

Isten elsírná magát, ha ezt látná, élén Jézussal...

Az egykori keresztes lovagok most a sírjukban forognak, akárcsak a Ferenc pápát megelőző magasztos pápák is.

A véd evangélikus egyház ugyanis megváltoztatná a több ezer éven át kitartó "istenképet" mert szerintük az némileg kirekesztő, és nem mindenki számára elfogadható.

Igen, ma itt tartunk. Isteneket változtatunk meg, hogy "eladhatóbbak" legyenek, és nem az emberek próbálják elfogadni Istent, hogy megtérjenek...

Az új egyházi szabályzatot már el is fogadták a svédek, melyet írásos formában is lerögzítettek. érdekesség, hogy ez a szabálykönyv 1986 óta nem módosult semmit.

A mostani változtatások alaposan átalakítják mind a keresztelkedés, de még az istentisztelet és a házasságkötés mikéntjét is.

Sok teológus fel van háborodva a nemzetközi szinteken, mivel szerintük ezzel a kereszténység lelkét próbálják elvenni azon egész Európa-szerte észlelhető keresztényellenes hadjárat keretében, ami a bevándoroltatással egy időben zajlik.

Helyi sajtóértesülések szerint több pap, de még a Svéd Királyi Tudományos Akadémia sem értett egyet a döntéssel, amelynek értelmében Istenre csak nemsemleges módon lehet hivatkozni.

Elképesztő volt a svéd evangélikus tanács indoka egyébként: "Úgy hivatkozni Istenre, mint „az Úr” azt a célt szolgálja, hogy a nemi hierarchiákat fenntartsuk, és a nőket alávetett szerepbe száműzzük."

Hová fajulhat ez még?

Megérhetjük azt, hogy 10 éven belül kiirtják a teljes kereszténységet és az eszmét Európából? Ezt NEM ENGEDHETJÜK!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség vallás jézus isten európa politika botrány felháborító


Megtekintések száma: 146530

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet