Na EZÉRT ne igyál annyi energiaitalt: ezt tette ezzel a fiatal sráccal!

2019. december 24., kedd




Ez borzalmas...

A fiú azt állítja, hogy először csak reggel ivott meg egyet, aztán már délben és este is.

Hát ez lett belőle...

Valószínűleg semmit nem bán úgy az életben a most 21 éves Vinnie Pyner, mint azt, hogy a úgy akarta hatékonyabbá tenni a főiskolai tanulmányait, hogy a vizsgaidőszakban megállás nélkül tanult.

Magolt nappal, olvasott éjjel, de hogy minél többet tudjon éber maradni, szüksége volt valamiféle serkentőszerre, amit az energiaitalokban talált meg.

A fiú azt állítja, hogy először csak reggel ivott meg egyet, aztán már délben és este is.

A helyzete azonban akkor fordult drámaivá, amikor rájött, hogy ha nem egyesével veszi a koffeinbombákat, hanem kartonnal, akkor jóval olcsóbb.

Így állandó és majdnem kifogyhatatlan készletre tett szert, semmi sem tartotta vissza attól, hogy napi hat dobozzal leengedjen a torkán.

A problémák megjelenésére nem kellett sokat várni, először elviselhető, később egyre erősebb fogfájás kínozta srácot, majd eljött a pillanat, hogy beleharapott egy almába és az első fogai gyakorlatilag porladni kezdtek.

Vinnie persze azonnal fogászhoz sietett, a doki később úgy nyilatkozott, hogy még életében nem látott ilyen rossz állapotú fogsort.

A huszonegy éves fiúnak 24 fogát kell újjáépítenie, vagyis a bölcsességfogain kívül – amiket kihúznak – az összeset.

Vinnie ma már bánja, hogy így rákattant a cukros, koffeines italokra, története nyilvánosságra hozatalától pedig azt várja, hogy más fiatalokat majd elriaszt ettől a rettenetes függőségtől.

Forrás: Bors

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség életmód durva


Megtekintések száma: 116160





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet