Náci csészealj a jég alatt az Antarktiszon? Ezt magyarázza meg valaki...

2023. május 25., csütörtök




Valami furcsát szúrtak ki, mely elvezethet Hitler csészealjaihoz?

Nemrég ufó vadászok szúrtak ki egy műholdas fotón egy rendkívül érdekes dolgot. Egy olyan anomáliát, mely az Antarktisz jeges és jég födte felületén volt látható.

Egy olyan sötét foltról van szó, mely felülről egy az egyben úgy néz ki, mintha egy szerkezet olvadt volna félig-meddig ki a jég alól.

Ráadásul a tárgy a korábbi műholdas képeken még nem volt tátható, melyek a szóban forgó területről készültek, így az a valami egyértelműen nemrég válhatott láthatóvá.

A két képen ez nagyon jól látható. A bal oldali kép 2004-ben készült, míg a jobb oldali műholdas felvétel pedig egy évre rá, 2005-ben. A napjainkban készített műholdas fotókon pedig még jobban látható ez a valami.

A tárgy sokak szerint leginkább egy félig kiolvadt csészealjra emlékeztet, ezért sokak szerint egy náci csészealj is lehet.

Alakja kísértetiesen hasonlít a II. világháborús, náci Haunebu repülő csészealjak ábrázolásához. Az átmérője nagyjából 16 méter, a magassága pedig 3 méter. A korong nagyobb része még mindig a hó alá van temetve.

Mint ismeretes, léteznek bizonyos elméletek, melyek szerint a náci Németország a második világháború alatt egy titkos bázist épített ki az Antarktiszon, ahová a háború elvesztését követően a teljes vezérkart menekítették volna ki.

Itt fejlesztették ki a Haunebu csészealjakat, melyekkel annak idején a Déli-Sarkra küldött Byrd-admirális és flottája megütközött, és csúfos vereséget szenvedett.

Byrd admirális és megmaradt hadereje szanaszét verve tért haza az Antarktiszról. A Magasugrás Hadműveletet rejtélyes módon 100 évre titkosították, holott állítólag csak kutatni mentek.

Sokak szerint még most is több tucat szupertechnológián alapuló német csészealj roncsa heverhet mélyen az Antarktisz jégpáncélja alatt...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek hitler nácik összesküvés


Megtekintések száma: 231302





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet