Náci csészealjat a tenger mélyén? Ezt magyarázza meg valaki?

2021. szeptember 28., kedd




Megdöbbentő lelet, vagy csak egy tévesen elterjedt szóbeszéd?

Lehetséges, hogy a tenger mélyén valami olyanra bukkantak, ami bizonyíthatja azt, hogy a németek több olyan repülőszerkezeten dolgoztak a második világháború alatt, melyekkel el tudták volna foglalni az egész világot?

Rengeteg legenda kering róluk, és nagyon sok történész bizonyos benne, hogy valóban a kivitelezésig eljutottak ezek a csészealjak.

Azt szinte egyetlen történész sem vitatja, hogy léteznek olyan náci műszaki tervek és leírások, melyeken korong alakú objektumok láthatóak.

Feltételezhetően meg is építették ezeket titokban, de már nem tudták őket bevetni, mivel a háború túl korán véget ért.

Azonban rengeteg helyen, köztük tengerek felett tesztelhették ezeket a tárgyakat, mivel a radarok nem észlelték őket, ezért akár ellenséges országok területei fölé repülhettek be velük.

Így eshetett meg, hogy a Balti-tenger környékén is gyakran jártak, és egy ízben lezuhanhatott egy ilyen szerkezet.

A Balti-tengeri anomália ezen bizarr elmélet szerint nem lehet más, mint egy náci repülő csészealj.

De mint tudjuk, a Balti-tengeri ufó több ezer éves, legalábbis egyes hírek arról számoltak be, hogy a kormeghatározás ezt mutatta ki. Azonban elképzelhető, hogy ezt csak a rárakódott üledék miatt gondolták, és valójában a csészealj sokkal frissebb, és egy, a második világháborúból fennmaradt náci repülő korong.

Talán egy továbbfejlesztett Haunebu modell. A Haunebu 3 volt az első Anti gravitációs meghajtóval ellátott a mai értelemben vett UFO.

Csak viszonyításképpen, hogy mennyire erős és fejlett volt egy ilyen náci csészealj: Az amerikai Byrd admirális egész hajóflottáját a földdel tette egyenlővé alig néhány ilyen repülő korong. Az admirális beszámolója alapján ezek a tárgyak úgy cikáztak a levegőben, hogy azokat képtelenség volt eltalálni.

Ezek a Haunebu modellek nem hétköznapi fegyverekkel voltak felvértezve, hanem pulzáló lézerágyúkkal.

Alig 50-100 ilyen repülő koronggal át lehetett volna venni a világ felett az irányítást, mivel gyakorlatilag egy legyőzhetetlen légierővel rendelkeztek volna a németek.

Hitler és a nácik ugyanis könnyű szerrel megnyerhették volna a háborút azzal, hogy a szövetségesek területeire atomcsapásokat mérnek, ráadásul az ő általuk épített korong alakú szerkezetek egyszerűen bemérhetetlenek voltak a radarok számára.

Egy ilyen tárgy is lehet a Balti-tengeri anomália. Erre ugyan nincs komolyabb bizonyíték, de nagyon sok közvetett nyom sejteti, hogy akár így is lehetett.

Egy 1944 áprilisában készített felvételen állítólag a Balti-tenger látható a háttérben, az előtérben pedig egy korong alakú repülő tárgy, náci felségjelzéssel.

Ha ez így van, akkor az bizonyíthatja, hogy a nácik sűrűn végeztek repüléseket a térségben, és talán egy ilyen során zuhanhatott le egy diszkoszuk az égről, valamiféle meghibásodás során.

A Balti-tengeri ufó rejtélye még ma is megfejtetlen, és rengeteg vizsgálatra lesz még szükség, hogy kiderüljön az igazság. Már ha, a háttérhatalmak lehetővé teszik ezt.

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés nácik


Megtekintések száma: 119719





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet