Náci UFO-k vadászai - mi állt a Német Birodalom csészealjai mögött? - DOKUMENTUMFILM

2018. június 17., vasárnap




Történészeink hiteles módszerekkel igyekeznek utánajárni annak, hogy lehetett-e köze az elmúlt 50 év ufó-észleléseinek a nácik által titokban kifejlesztett harci technológiákhoz. 

A “Náci UFO-k vadászai” korabeli felvételek, számítógépes grafika és drámai jelenetek segítségével igyekszik bemutatni az állítólagos észleléseket, és indul el a nyomokon, melyek visszavezetnek a Harmadik Birodalomig.

Vajon ezek az észlelések földönkívüli űrhajók vagy optikai jelenségek lehettek? 

Vagy esetleg valami sokkal sötétebb dologról lehet szó?

Egyes teóriák szerint a nácik sikeresen létrehoztak fejlett repülőgépeket vagy űrhajókat a 2. Világháború előtt és idején.

Amikor a háború véget ért, a járművek és alkotóik titkos föld alatti bázisokon élték túl, melyek az Antarktiszon, Dél-Amerikában, sőt akár az Egyesült Államokban is megtalálhatók.

Miközben dúlt a háború, a náci tisztviselők nyomására Viktor Schauberger, német feltaláló kínált megoldást. Korábban kidolgozott egy forradalmian új motort, amely örvényeket állított elő.

Arról is szó esett egyes elképzelésekben, hogy talán földönkkívüliek műszaki megoldásait használhatták a náci csészealjak működtetéséhez...

"Láttam eleget a formaterveikből és a termelési tervekből, ha sikerült volna meghosszabbítaniuk néhány hónappal a háborút, akkor egy teljesen új és halálos légi hadviseléssel néztünk volna szembe." - mesélte Roy Fedden repülési mérnök.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ufó ufók idegen földönkívüliek hitler


Megtekintések száma: 515506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet