Náci UFO-k vadászai - mi állt a Német Birodalom csészealjai mögött? - DOKUMENTUMFILM

2018. június 17., vasárnap
Történészeink hiteles módszerekkel igyekeznek utánajárni annak, hogy lehetett-e köze az elmúlt 50 év ufó-észleléseinek a nácik által titokban kifejlesztett harci technológiákhoz. 

A “Náci UFO-k vadászai” korabeli felvételek, számítógépes grafika és drámai jelenetek segítségével igyekszik bemutatni az állítólagos észleléseket, és indul el a nyomokon, melyek visszavezetnek a Harmadik Birodalomig.

Vajon ezek az észlelések földönkívüli űrhajók vagy optikai jelenségek lehettek? 

Vagy esetleg valami sokkal sötétebb dologról lehet szó?

Egyes teóriák szerint a nácik sikeresen létrehoztak fejlett repülőgépeket vagy űrhajókat a 2. Világháború előtt és idején.

Amikor a háború véget ért, a járművek és alkotóik titkos föld alatti bázisokon élték túl, melyek az Antarktiszon, Dél-Amerikában, sőt akár az Egyesült Államokban is megtalálhatók.

Miközben dúlt a háború, a náci tisztviselők nyomására Viktor Schauberger, német feltaláló kínált megoldást. Korábban kidolgozott egy forradalmian új motort, amely örvényeket állított elő.Arról is szó esett egyes elképzelésekben, hogy talán földönkkívüliek műszaki megoldásait használhatták a náci csészealjak működtetéséhez...

"Láttam eleget a formaterveikből és a termelési tervekből, ha sikerült volna meghosszabbítaniuk néhány hónappal a háborút, akkor egy teljesen új és halálos légi hadviseléssel néztünk volna szembe." - mesélte Roy Fedden repülési mérnök.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes ufó ufók idegen földönkívüliek hitler


Megtekintések száma: 148492

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet