Nácik – A titkos összeesküvés - Dokumentumfilm, amit látnia kell mindenkinek!

2019. február 27., szerda




Ez az izgalmas film bemutatja, milyen fontos szerepet játszott az okkultizmus a Harmadik Birodalom ideológiájában.

A náci vezetők e titokzatos tudományt fontos hadászati döntéseik meghozatalánál, SS tisztek kiképzésénél, valamint szövetségeseik befolyásolásánál alkalmazták.

Eredeti felvételeket láthatunk középkori lovagi öltözéket viselő nácikról, és megtudhatjuk, hogyan használták fel a misztikus hagyományokat sötét céljaik elérésére.

Náci kísérletek áldozatainak testrészeire és agymaradványaira bukkantak rá egy müncheni kutatóintézetben. 

A befőttesüvegekbe rejtett maradványokat a Max Planck Pszichiátriai Intézet rejtve találták meg tavaly, ám az izraeli média csak nemrég adott hírt a felfedezésről.

A felfedezés nyomán felállítottak egy bizottságot annak megállapítására, hogy kiderüljön, hogyan haltak meg az áldozatok - olvasható az IBTimes honlapján. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az intézetbe rendszeresen szállítottak az érzéstelenítés nélkül végzett kísérleteiről ismertté vált Mengele laboratóriumából származó emberi testrészeket. 

Az intézet közleménye szerint a maradványokat egykoron Julius Hallervorden náci agykutató használta fel, aki még a nácik bukását követően is végzett kísérleteket.

A kutató 1938-tól az akkor még Vilmos Császár Intézet néven ismert kutatóközpont neuropatológiai részlegének vezetőjeként tevékenykedett.

A kutatási bizottság már elkezdte az áldozatok azonosítását. 

Az intézet a honlapján publikált közleményében kifejezte megdöbbenését múltja egyik szégyenfoltjára rámutató felfedezés láttán, egyben biztosították az érdeklődőket, hogy a további vizsgálatok eredményeiről az átláthatóság kritériumait figyelembe véve fogják tájékoztatni a közvéleményt.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 455498





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet