Nagy-Britannia évtizedek óta tud az idegenekről: jelentések szerint hatalmas hangárakban tartanak korong alakú csészealjakat!

2017. október 12., csütörtök




Egy apró skóciai falu alatt rejtőzhet Nagy-Britannia saját 51-es körzete, ahol idegen űrhajókból származó darabkákat, és testeket tanulmányoznak.

Hihetetlen, de Nagy-Britanniának is megvannak a maga, komoly fajsúllyal rendelkező idegenekkel kapcsolatos aktái, ügyletei.

És itt nem csak arra a titkos katonai támaszpontra, vagy bázisra gondolunk, ami egy lakatlan szigeten kapott helyet, ahol állítólag idegen technológiával kísérleteznek.

Már korábban is léteztek különféle pletykák arra vonatkozóan, hogy a kormány valamit rejteget. A költségvetést különféle okok miatt megnyirbálták már számtalanszor az elmúlt években. Sőt, nemrégiben az Európai uniótól is megváltak, szintén részben költségvetési okok miatt.

Eleinte minden szál a Falkland-szigeten lévő egyik titkos, alig észrevehető földalatti bázisra mutatott, azonban az új vizsgálatok, és rengeteg kiszivárgott információ arra mutat, hogy Nagy-Britanniának is megvan a maga külön bejáratú 51-es körzete, méghozzá egy kicsiny skóciai faluban.

Az utóbbi évek megszorításai, átcsoportosításai azonban azt sejtetik, hogy egy nagy, szigorúan titkos projektre kell a pénz, melyről még maguk a felsővezetők sem tudnak, csak a hadsereg, és bizonyos kulcsemberek.

Kiszivárgott információk alátámasztják, hogy az angol kormány tud az idegenek létezéséről. Mi több, kapcsolatban is állnak velük már évtizedek óta.

Régóta hírlik, hogy Nagy-Britanniában valóban található egy olyan szigorúan titkos, és jól őrzött katonai bázis, melynek az a gyakorlati funkciója, mint az USA-ban lévő 51-es körzetnek, ahol idegen űrhajókból származó roncsokat és technológiát fejlesztenek és tanulmányoznak.

Egy a Londonban székelő Védelmi Minisztériumból származó belső forrás szerint a kormány már régóta vizsgálódik különböző ügyekben, melyek idegen lényekkel, és azonosítatlan járművekkel kapcsolatosak.

Ezek egy részéről kiderült, hogy nem emberekhez köthető anomáliák, vagyis nyitva maradt a kérdés, hogy ha ne emberi, akkor talán idegenekkel kapcsolatos anomáliák.

Egy eldugott skót faluban lehet az a titkos katonai bázis, mely mélyen a föld alá van beékelve, és a Brit kormány 300 legszigorúbb, idegenekkel kapcsolatos aktáját őrizhetik ott.

Ez a 300 akta rengeteg olyan információt tartalmaz, melyet soha nem fog megismerni a közvélemény, mivel a forrás elmondása szerint ezek javarészéről még csak azt sem tudja a közvélemény, hogy megtörténtek.

A rengeteg megvizsgált bejelentés, ufó ügy, és eset közül alig 5% volt az, ami megmagyarázhatatlan maradt, ezeket foglalták össze 300 szigorúan titkosított aktában.

A kormány és a titkos, brit kormány által működtetett, trükkösen a költségvetésből pénzelt szervezet rengeteg olyan aktát készített, melyek a megvizsgált esetek 95%-át természetes jelenséggel, vagy egyéb anomáliával magyarázták.

Azonban ezeket sem hozták nyilvánosságra rejtélyes módon, sokak szerint éppen azért, mert akkor a maradék 5%-kal - azaz a 300 titkosított dokumentummal – is el kellene számolniuk, melyek hivatalosan is megmagyarázhatatlannak lettek nyilvánítva.

Az Amerikaiak 2013-ban beismerték, hogy az 51-es körzet tényleg létezett. és valóban katonai minőségben működött, azaz egy militarista funkcióval bíró bázis volt. Mindezt úgy tették meg, hogy korábban mindbe erejükkel tagadták, hogy egyáltalán létezik ilyen nevű létesítmény a Nevada sivatagban.

Már akkoriban is megvolt a britek saját 51-es körzete is, egy aprócska skóciai faluban, vagy annak közelében.

A titkos létesítmény Bonnybridge falujában lehet, a helyiek azonban ne tudnak semmit a dolgokról, bár néhányan megjegyezték, hogy időnként katonai helikopterek tűnnek fel, majd szállnak le a közeli erdőkben.

Hogy valóban van-e ott valami, az természetesen szigorúan titkos, brit kormány nem nyilatkozik az ügyben, és ostoba lenne bevallani, hogy egy idegenekkel kapcsolatos militarista bázist működtet titkos pénzekből.

A belső források, amik megemlítik a bázist, mind arról szólnak, hogy a bázison nem csak idegenekkel kapcsolatos bizonyító erejű dokumentumokat őriznek, hanem más világokból érkezett űrhajók darabkáit, és idegenekkel kapcsolatos tárgyakat.

Összehangoltan dolgoznak és kommunikálnak az amerikaiakkal együtt, és olyan technológiai tudásra tettek szert az idegenek műszaki berendezéseinek tanulmányozásával, hogy 50-60 évvel előrébb járnak már, mint a világ jelenlegi legmodernebb csúcstechnológiai ágazatai.

A fátylat aligha fogja bárki fellebbenteni, hiszen mindenki, aki korábban kísérletet tett rá, az vagy már nem él, vagy szakmailag és emberileg is ellehetetlenítették.

A kérdés már csak az, mikor követnek el egy olyan hibát, amit már ne lehet visszacsinálni, és mindent igazolni fog, amit gyanítottak róluk az emberek.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 38547





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet